Obavijesti

Sport

Komentari 0

LP: Stachan i Grant slave, Flores nezadovoljan

LP: Stachan i Grant slave, Flores nezadovoljan
1

Škotski Celtic se pobrinuo za najveće izneđenje večeri. Svladali su europske prvake 2-1, a Chelsea je na Mestalli bio bolji od Valencije (2-1)

VIDEO

Najveće iznenađenje 2. kola Lige prvaka odigranog u srijedu po skupinama A, B, C i D je pobjeda škotskog Celtica nad europskim prvacima Milanom 2-1.
Trener Škota Gordon Strachan bio je vrlo sretan nakon pobjede:
- Škoti mogu slaviti nakon ovih rezultata. Večer prije su Rangersi su dobili Lyon, a onda mi europske prvake. Osjećaj je apsolutno fantastičan - rekao je Strachan i dodao:
Trener Milana Carlo Ancelotti smatra da su izgubili zbog pogreške u obrani:
- Igrali smo dobro u vrlo teškom meču. Izgubili smo zbog naše pogreške u obrani.
Na ovoj utakmici dogodio se i jedan incident. Pred kraj utakmice u teren je ušao navijač i "udario" Didu. No MIlan se neće žaliti na ovu odluku.
 - Nećemo se žaliti zbog tog incidenta. Tako smo odlučili u dogovoru s predsjednikom Silviom Berlusconijem - rekao je dopredsjednik Milana Adriano Galliani.
Nogometaši Valencije su na Mestalli poveli 1-0, ali ipak su ipak na kraju morali stisnuti ruku igračima Chelseaja.
- Dečki su bili sjajni. Svaki igrač je posve ispunio što se od njega tražilo i rezultat svega je naša pobjeda. Bio je ovo vrlo težak ispit kojeg smo položili s odličnim - kazao je trener Chelseaja Avram Grant nakon pobjede.
Domaći Trener Quique Flores nije bio najsretniji:
- Mi smo dvije momčadi koje se dobro poznaju. U prvom dijelu držali smo loptu dalje od njihovih napadača i radili veliki pritisak. Problem je bio u tome što nismo uspjeli zadržati vodstvo do odmora nakon dobre igre. U drugom poluvremenu bili su nešto bolji, držali nas dalje od opasnih zona i stvarali pritisak. Počeli smo opet dobro igrati nakon vodećeg gola, ali nismo zabili. Morali smo izvući više od ovog i to je vrlo nepravedan rezultat - rekao je Flores.
Olympiacos je konačno dočekao gostujuću pobjedu u Ligi prvaka i to nad Werderom u Bremenu. Crni niz Grka trajao je od 1997. kad su izgubili od Trondheima 1-5. Weder je čak vodio 1-0.
- Odigrali smo briljantno drugo poluvrijeme. Olympiakos već godinama nije igrao tako pametno i mudro. Bilo je to savršenih 45 minuta - blistao je od sreće trener pirejske momčadi Panagiotis Lemonis.
Trener Werdera Thomas Schaaf ne krivi golmana za primljene pogotke:
- Ne krivim vratara za primljene pogotke, pogledajte samo koliko kontakata s loptom imaju igrači Olympiacosa i koliku slobodu u igri. Moji igrači stoje predaleko i sasvim je svejedno da li je u pitanju Liga prvaka ili regionalna liga. Ako ne ulazite u dvoboje ne možete dobiti utakmicu. Vrlo jednostavno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom