Obavijesti

Sport

Komentari 123

Blamaža na Poljudu: Lučko je nadigralo 'Cirkus Colorado'

Blamaža na Poljudu: Lučko je nadigralo 'Cirkus Colorado'
6

Hajduk je u 27. kolu domaćeg prvenstva podbacio i izgubio na svom Poljudu 2-1 od Lučkog. Pobjedu gostima donijeli su Sarić i Petrak. Bakljada je obilježila i taj susret

VIDEO

Poljudom je u proteklih 30-ak godina prošlo jako puno gostujućih trenera, mnogi od njih stizali su i kao izraziti favoriti protiv Hajduka, no nitko nije toliko samouvjereno odradio press konferenciju kao trener Lučkog Željko Kopić.

- Doputovali smo u Split po pobjedu, našu smo namjeru i ostvarili, samo mi je žao što to nije bilo i uvjerljivije.

Ni trener Debrecena Atila Supka nakon pobjede od 5:0 nije stigao pred novinare s takvim gardom. No ako je neko Kopiću i pomislio nešto zamjeriti, nakon onoga što je uslijedilo, brzo je odustao.

- Nemojte miješati Hajduk kao insituciju, koju duboko cijenim i poštujem i ovu momčad danas. Hajduk je za mene veliki klub ne samo u hrvatskim, nego i u europskim okvirima, no pomno analizirajući snagu jedne i druge momčadi došao sam do zaključka da smo mi u ovom trenutku bolja momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kopić je pobrao simpatije većine okupljenih, pa je za kraj stiglo i pitanje bili prihvatio ponudu da postane trener Hajduka.

- Meni je čast što ste mi i postavili takvo pitanje, a o svemu ostalom ćemo nekom drugom prilikom – poentirao je trener Lučkog.

Nakon ovakvog nastupa, malo je ostalo toga za reći treneru Hajduka Miši Krstičeviću, koji je konstatirao kako je njegova momčad igrala bez dosta važnih igrača, te kako ovo očito nije bilo njihov dan.

- Mi očito nismo na razini da možemo pobijediti momčad koja ispada iz lige. Ispričavam se navijačima, Hajduk mora igrati puno bolje od ovoga – zaključio je Krstičević, koji je nakon izjave Mate Neretljaka u Osijeku kako je ovaj Hajduk ''Cirkus Colorado'', kritizirao svog stopera.

I bio je u pravu, jer Hajduk doista nije ''Cirkus Colorado''. Nije, jer u cirkusu se ima što vidjeti, a Krstičevićev Hajduk nije ponudio nijedno uzbuđenje u 90 minuta protiv Lučkog. Eventualno gol Vukovića iz slobodnog udarca, no i to nije bio posebno kvalitetan, prije ide na dušu golmana gostiju.

- Bolje da danas ništa ne govorim da me se ne bi krivo protumačilo – kazao je Mato Neretljak u prolazu prema svlačionici, nakon što je sa suigračima odslušao porciju uvreda sa sjevera, navijača, koji su se u nedostatku uzbuđenja na terenu, okrenuli sami sebi.

Gorjelo je na Poljudu od početka do kraja susreta, barem 20-ak baklji bačeno je prema terenu, no sudac Damir Batinić iz Osijeka nije nijednom prekinuo susret. Da bi cijelu situaciju doveli u potpunosti do apsurda, torcidaši su organizirali vatromet van stadiona, odakle su ispaljivali rakete, koje su padale po krovu stadiona i u teren. Sve garnirano uvredama na račun HNS-a i njegova predsjednika Vlatka Markovića. Batinić se nije oglasio, no Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević sigurno hoće. Nema sumnje kako će nova kazna sletjeti na Poljud, kako financijska, tako i zabrana ulaska gledatelja na domaće utakmice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub