Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Luda utrka! Preuzeo štafetu 7. pa projurio pokraj svih i slavio

None Foto: Screenshot/youtube

Zapamtite ime Sebastian Spencer jer taj je dečko mogući nasljednik Usaina Bolta i budući najbrži čovjek svijeta! Na prvenstvu u Zapadnoj Virginiji je uzeo četiri zlata, a njegov podvig iz zadnje utrke je hit

Preuzeo je štafetu od kolege kao sedmi na utrci 4 X 100 metara, poput munje je pojurio pokraj svih trkača koji su imali debelu prednost ispred njega i ušao u cilj kao - pobjednik.

Zapamtite ime Sebastian Spencer jer taj je dečko mogući nasljednik Usaina Bolta i budući najbrži čovjek svijeta!

POGLEDAJTE VIDEO Uletio kroz cilj kao Superman i uzeo zlato: Bacio sam se mami

Nevjerojatan podvig i pobjedu s vremenom 43.89 ostvario je na državnom prvenstvu Zapadne Virginije. Kao zadnji u izmjeni je nestrpljivo čekao da štafeta stigne do njega, a kada ju je preuzeo, debelo je zaostajao za konkurencijom. Ali kada je pojurio, jedan po jedan su za njim ostajali trkači, a u zadnjim je metrima uspio sustići i do tada vodećeg i pobijediti.

Time je kompletirao savršen dan na prvenstvu jer je ranije pobijedio u utrkama na 100 metara u kojoj je s vremenom 10.60 srušio rekord koji je od 2017. godine držao njegov stariji brat Donovan, a potom je slavio i na 200 metara, u štafeti na 200 metara koji je preuzeo na trećem mjestu, te na kraju i u nevjerojatno istrčanoj štafeti na 100 metara.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Sebastian je učenik 11. razreda srednje škole Weir, talentiran je sportaš i osim atletike igra i nogomet za svoju školu. Nakon pobjede je skromno poručio:

- Ovo su moja braća, nevjerojatan je osjećaj popeti se sa svim dečkima na podij sa zlatom oko vrata.

Komentari (10)
  • Sjeo covjek na motor i odjurio

    24. 5. 2019,   10:42
  • Muke ti ježove, stvarno je brz..bravo !

    24. 5. 2019,   11:16
  • primio štafetu kao 6.

    24. 5. 2019,   11:45