Obavijesti

Sport

Komentari 39

Ludi Neymar: Najdraža pobjeda karijere? Barcelona-PSG 6-1!

Ludi Neymar: Najdraža pobjeda karijere? Barcelona-PSG 6-1!
1

U PSG je prešao iz Barcelone prije dvije godine za 222 milijuna eura i sa ismijavanjem financijskog fair-playa. Sad hoće nazad na Camp Nou pa se ismijava s klubom u kojem zarađuje kao kralj

VIDEO

Neymar Jr. definitivno gubi vezu s realnošću i sada već gotovo svakodnevno emitira uglavnom bahatost i razmaženost.

Priču znate. Prije dvije godine prešao je iz Barcelone u PSG za 222.000.000 € u transferu koji je bio čisto ismijavanje financijskog fair-playa. Potpisao je za Parižane na pet godina.

Iza PSG-a stoje katarske naftne milijarde. Pa je država Katar Neymaru napisala ček na 222 milijuna, na ime 'zasluga u promociji katarske organizacije SP 2022'. Neymar je s tim čekom došao na Camp Nou i "sam" platio odštetnu klauzulu Barceloni iz koje je htio otići jer su mu pariški Katarani plaćali više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U međuvremenu s Brazilom nije napravio ništa, sa PSG-om u Europi nije napravio ništa, često je ozlijeđen, na terenu ga optužuju za glumu i foliranje, van terena ga se optužuje za silovanje, a od kraja prošle sezone na sve moguće i nemoguće načine forsira povratak u Barcelonu.

Na Instagramu objavljuje 'storyje' u Barceloninom dresu, nije došao na početak priprema Paris Saint-Germaina, a najnovija izjava je biser nepoštivanja poslodavca koji ga plaća suhim zlatom.

- Najdraži trenuci karijere? Kada sam sa Brazilom osvojio olimpijsko zlato 2016. i kada sam: sa Barcelonom rezultatom 6-1 u Ligi prvaka nadoknadio minus iz prve utakmice pa izbacio PSG - izjavio je igrač koji ima još tri godine ugovora sa PSG-om.

- Ta 'remuntada', kada smo ih pobijedili i izbacili, taj osjećaj nakon postignutog šestog gola... To je neponovljivo. Poslije je bila ludnica jer svi smo bili: ludi od sreće - bez treptaja oka je rekao Neymar.

La Liga 2014/2015 - FC Barcelona v Atletico de Madrid

Prvu utakmicu PSG je dobio 4-0, Neymar je u uzvratu dao dva gola, a sada - nakon dvije godine igranja za PSG i još tri sezone ugovorne obveze s Parižanima, kada govori o toj utakmici za Barcelonu kaže "mi".

To što je PSG-ov igrač, najskuplje plaćen na svijetu... To nema veze. Dečku se ide nazad u Barcelonu, neka se ostatak svijeta prilagodi njegovoj novoj želji.

Veliki je igrač, ali to što radi i priča je - istinski degutantno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida