Obavijesti

Sport

Komentari 48

Ludilo od derbija: Arsenal se vratio nakon 2 gola zaostatka

Ludilo od derbija: Arsenal se vratio nakon 2 gola zaostatka
1

Arsenal je nekoliko minuta prije kraja stigao i do trećeg gola, ali Kolašinac je bio u zaleđu prije nego je asistirao za gol pa je VAR ekipa signalizirala sucu Martinu Atkinsonu da od pogotka nema ništa

VIDEO

Nogometaši Arsenala i Tottenham Hotspura su u sjevernolondonskom derbiju 4. kola engleskog prvenstva odigrali 2-2 (1-2).

Gosti su poveli 2-0 golovima Eriksena (10) i Kanea (40-11m), no do poluvremena je "topnike" u igru vratio Lacazette (45+2). Konačnih 2-2 postavio je Aubameyang (71).

Arsenal je većinu utakmice bio bolji i imao je obilje izvanrednih prilika, no promašajima je najprije prednjačio Pepe, a onda i ostatak napada. Posebno raspoložen bio je Sead Kolašinac koji je konstantno prijetio s lijevog boka.

Arsenal je nekoliko minuta prije kraja stigao i do trećeg gola, ali Kolašinac je bio u zaleđu prije nego je asistirao za gol pa je VAR ekipa signalizirala sucu Martinu Atkinsonu da od pogotka nema ništa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon ovog ishoda peti Arsenal ima sedam bodova, dok je Tottenham deveti s pet.

Ranije u nedjelju Everton je na svom Goodison Parku svladao Wolverhampton Wandererse sa 3-2 (2-1). Dvostruki strijelac za domaće bio je Richarlison (5, 80), a jedan je pogodak postigao Iwobi (12), dok su golove za goste postigli Saiss (9) i Jimenez (75). Everton je šesti sa sedam bodova, dok je Wolverhampton 17. s tri.

Na vrhu je Liverpool s maksimalnih 12 bodova, drugi Manchester City ima 10.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...