Obavijesti

Sport

Komentari 57

'Rekao sam Pašaliću da ćemo ih dobiti, primaju puno golova'

'Rekao sam Pašaliću da ćemo ih dobiti, primaju puno golova'
1

Dinamo protiv Atalante otvara grupnu fazu Lige prvaka u srijedu na Maksimiru, a prije utakmice nogometaši se s navijačima druže nedaleko Trga Bana Josipa Jelačića u Zagrebu

VIDEO

Maksimir je skoro rasprodan, stadion će biti pun, a stiže i 35 autobusa s navijačima Atalante iz Bergama. Sve je spremno za veliki spektakl na otvaranju Lige prvaka za zagrebački Dinamo čiji se igrači druže s navijačima dva dana prije utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Druženje navijača i igrača Dinama prije Atalante 01:48

-  Svi s nestrpljenjem čekamo tu utakmicu. Drago mi je što čekamo Atalantu kući i nadamo se pobjedi. Gol Rosenborgu mi jako znači za samopouzdanje, kao i igre za Bosnu i Hercegovinu. To me podiglo. Edin Džeko mi je otkrio neke stvari o Atalanti, rekao mi je da su brzi i agresivni. Tko god da dođe na Maksimir, bit će mu teško igrati protiv nas. Mi samo razmišljamo o prvom mjestu u HNL-u, ne zamaramo se s tim tko će biti drugi. Drugačije ciljeve imamo u Ligi prvaka, nadamo se drugom mjestu. ali neće biti katastrofa ako budemo i treći. Ne znam reći koje su naše i njihove prednosti i mane, to morate pitati trenera - rekao je Amer Gojak.

POGLEDAJTE GALERIJU

33
| Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, ilustracija

Dinamov golman Dominik Livaković odličan je i u 'modrom', ali i u reprezentativnom dresu. Nada se da će se u dobrom izdanju pokazati i protiv Atalante

- Gledali smo utakmicu protiv Genoe. Oni su bili među prva četiri u Italiji prošle sezone, svi znamo kolika je to kvaliteta. Borit ćemo se, dat ćemo sve od sebe. Malo smo se zezali ja i Pašalić, ja sam njemu rekao da ćemo ih dobiti, on meni da će oni nas. Pričali smo malo. Ovo im je prva utakmica u Ligi prvaka. Neće im biti lako, mi to moramo iskoristiti. Dosta primaju golova, mi dosta zabijamo i nadam se da ćemo im zabiti prvi gol. Ova utakmica je jako bitna zbog samopouzdanja. Mislim da su i Atalanta i Šahtar kvalitetni na svoj način. Ne mogu ih uspoređivati. Mislim da smo mi najjači hahah - rekao je golman Dinama, Dominik Livaković, a onda se osvrnuo i na utakmice s reprezentacijom:

- Protiv Slovačke smo odigrali jednu od najboljih utakmica, ali protiv Azera je bilo daleko od te razine. Imali smo neke probleme. Ali to nije alibi. Na kraju smo prvi, igramo u Splitu i idemo na pobjedu - završio je Livi.

Unatoč brojnim nagađanjima, Dani Olmo će ipak slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru. Španjolac se povezivao s brojnim klubovima tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali na kraju je ostao u Dinamu. 

-  Očekujemo pobjedu. Za to smo se pripremili. Već dugo čekam Ligu prvaka. Jako sam sretan i jedva čekam utakmicu. Nadam se da će biti pun Maksimir i da ćemo napraviti dobar rezultat. Mislim da će se sve rasprodati i sigurno će biti dobra atmosfera. Nisu me poremetile priče o transferima. Ja sam fokusiran samo na nogomet - kazao je Olmo.

Petar Stojanović igrat će protiv svog kolege iz reprezentacije  i dobrog prijatelja Josipa Iličića.

- Igrao sam i prije Ligu prvaka s Mariborom, sad opet igram s Dinamom. Očekivao sam to ovdje i nije mi iznenađenje. Iličić i ja nismo pričali o ovoj utakmici u reprezentaciji. Malo smo se šalili, ali ništa ozbiljno na temu utakmice. Nisam ih još gledao osim na televiziji, u narednim danima ćemo odraditi analizu i dobro se pripremiti - rekao je Petar Stojanović i osvrnuo se na ligaški poraz Manchester Cityja koji je favorit za osvajanje Dinamove skupine:

- Odigrat ćemo onako kako će trener tražiti. Ne mislim da je Norwich jedini koji je to napravio, bilo je i drugih. Danas sve više svjedočimo tome  da mali pobjeđuju velike. Prvo moramo odigrati protiv Atalante, pa ćemo onda misliti o njima - jasan je slovenski reprezentativac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve