Obavijesti

Sport

Komentari 14

Ludost kečera: Skočio sa šest metara visine i polomio rebra!

Ludost kečera: Skočio sa šest metara visine i polomio rebra!
1

Shane McMahon (47) popeo se na vrh kaveza kako bi skočio na Kevina Owensa (33). Ozlijedio je vrat, iščašio je rame i polomio rebra te je prebačen u bolnicu

VIDEO

Biti kečer u 2017. nije lako. U vrijeme Hulk Hogana u 80-ima, najgore što se nekome borcu moglo dogoditi je da bude bačen van ringa i dobije stolicom po leđima.

Danas? Danas se kečer može ozbiljno ozlijediti, pa čak i poginuti. Koreografija fiktivne borbe u 21. stojeću mora biti prilično lucidna, uzbudljiva, ali i neočekivana kako bi iz tjedan u tjedan dovodila tisuće navijača u dvorane.

POGLEDAJTE VIDEO OD 35:40:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A koliko daleko sve može otići, i koliko ovaj sport od neobavezne zabave postaje opasan, pokazala je i borba Shanea McMahona (47) i Kevina Owensa (33).

McMahon se u jednom trenutku popeo na vrh kaveza te je sa šest metara visine poželio skočiti na Kevina Owensa, kojeg je prije toga polegao na stol. 

U posljednjem trenutku Owensa je povukao borac Sam Zayn na sigurno, a McMahon je pao na prazan stol.

Sudac je odmah pozvao liječnike, no oni su oklijevali pomoći McMahonu. Naravno, sve je to dio spektakla, premda je bilo očito da je McMahon ozlijeđen.

Zayn je ošamućenog Owensa dovukao do McMahona, i tek kad je sudac odbrojao do tri, liječnici su imobilizirali ozlijeđenog borca. Nakon pregleda je ustanovljeno da je McMahon ozlijedio vrat, slomio rebra te iščašio rame.

Mogao je i puno gore proći, no budući da je u karijeri imao sličnih pothvata, nema sumnje da će McMahon vrlo skoro opet završiti u bolnici. Njemu to očito ne smeta dok god ima ljudi koji će platiti da to vide.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi