Obavijesti

Sport

Komentari 9

Luis Enrique više nije izbornik 'furije': Misteriozno je nestao...

Luis Enrique više nije izbornik 'furije': Misteriozno je nestao...
1

Dosadašnji izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Enrique podnio je ostavku zbog obiteljskih razloga, kazao je predsjednik Španjolskog saveza Luis Rubiales na izvanrednoj konferenciji

VIDEO

Španjolski strateg Luis Enrique (49) više nije izbornik A selekcije Španjolske.

Na izvanrednoj presici tu informaciju potvrdio je predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales. Detaljnog objašnjenja te odluke nije bilo, ali poznato je da Enrique ima ozbiljnih obiteljskih problema zbog kojih nije vodio nogometaše Španjolske u zadnje tri utakmice kvalifikacija za Euro 2020. godine.

Novi izbornik Španjolske je dosadašnji Enriqueov pomoćnik Roberto Moreno (41) na čijem su imenovanju, prema pisanju AS-a, inzistirali upravo nogometaši 'furije'.

Nitko ne zna što se događa s Enriqueom i njegovom obitelji, a igrači su se zavjetovali na šutnju.

Pratio putem interneta

Iako nije bio fizički prisutan na treninzima, sve je pratio uz pomoć svojih suradnika, a treninge nadgleda preko interneta. Ipak, do danas nije jasno zašto Enrique s vremena na vrijeme nestane iz vidokruga 'furije'.

Podsjetimo, španjolski izbornik doslovno je preko noći otišao iz reprezentacije... Usred noći sa 25. na 26. ožujka napustio je hotel u kojem je spavao zajedno s reprezentativcima. 

Igračima je ostavio pismo u kojem ih zaklinje da nikome, ni u kojem slučaju i ni pod koju cijenu, ne otkrivaju razlog njegovog odlaska. Marca je tu noć nazvala "najdramatičnijom u povijesti reprezentacije".

Do smrti uz tebe

Kapetan Sergio Ramos drugi je dan na Twitteru objavio poruku svojem izborniku:

- Šefe, svi smo jako tužni zbog vijesti. Obitelj je svetinja. Nadamo se da će sve biti u najboljem mogućem redu. Želimo da znaš kako je momčad s tobom do smrti i da ćemo danas pobijediti za tebe. Želimo ti puno snage i hrabrosti i šaljemo ti zagrljaje - napisao je Ramos koji je kao kapetan Reala godinama bio najljući mogući rival s .Enriqueom, tada trenerom Barcelone.

Iz Saveza su tada kratko izvijestili: "Razlozi su obiteljske prirode, riječ je o višoj sili. Molimo javnost za diskreciju i poštovanje izbornikove intime". Španjolska je golovima Alvara Morate sa 2-0 pobijedila na Malti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe