Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Luka Modrić: Nedopustivo je da ovako rasprodajemo svoj ugled

None Foto: Matt McNulty/Press Association/PIXSELL

Teškom mukom smo došli do tu gdje jesmo, ne smijemo si sad ovo dopuštati. Nema smisla kukati. Treba biti pozitivan, izvući pouke, vjerujem da se ovo više neće nikad ponoviti, kaže Luka Modrić

Počeli smo igrati svatko za sebe, ne pomagati jedni drugima, stajati daleko od igrača, a protiv ovakve ekipe je to ubojstvo. Rezultat je još, što je žalosno, bio i dobar, analizirao je Luka Modrić nakon utakmice u Elcheu.

Hrvatska je stradala 6-0 u gostima kod Španjolske što je najveći poraz reprezentacije u povijesti. 

- Težak poraz, ali treba izvući pouku. Ako pristup nije u svakoj utakmici kao što je bio na Svjetskom prvenstvu, teško da možemo igrati protiv ijedne ekipe, a posebno poput nekog kao što je Španjolska - nastavio je Modrić.

NIŠTA NIJE FUNKCIONIRALO Dalić: Imamo problem. Nestali smo s terena. Razbili su nas...

Hrvatska je dobro ušla u utakmicu, čak i bolje nego Španjolska, ali nakon ozljede Šime Vrsaljka, igra je jednostavno stala, a Španjolcima je ušlo sve što su opalili prema Kalinićevom golu.

- Prvih 20 minuta smo bili dobri, stvorili tri šanse, radili presing, a nakon toga kao da smo se ispuhali. Početak je sezone, nismo u najboljoj formi, ali bez obzira na to nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo jako teško stekli. Ako izvučemo pouku, bit će dobro, a vjerujem da hoćemo. Najlakše je kritizirati i reći sve ne valja, ali ja to ne želim. Ali pristup mora biti drugačiji - dodao je Modrić.

Iduću utakmicu Hrvatska igra na Rujevici s Engleskom 12. listopada.

- Bit će teško pred praznim tribinama, ali imamo mjesec dana, moramo se spremiti, dignuti u formi kroz klubove. Teškom mukom smo došli do tu gdje jesmo, ne smijemo si sad ovo dopuštati. Nema smisla kukati. Treba biti pozitivan, izvući pouke, vjerujem da se ovo više neće nikad ponoviti - završio je Modrić.

UEFA Nations League - League A - Group 4 - Spain v Croatia KOMENTAR Ugašeni Vatreni: Valjda će nas ovo malo spustiti na zemlju...

Ivan Rakitić neće po lijepome pamtiti svoj jubilej i stotu utakmicu za Hrvatsku.

- Kolektivno smo podbacili, a Španjolci nas nisu ničime iznenadili, ali protiv takve momčadi moraš biti kompaktan, trčati i boriti se. Mi smo daleko od prave forme. Nedostajali su nam i neki važni igrači, a mi nemamo velik izbor kao oni.

A Josip Pivarić je naglasio:

- Nakon utakmice u svlačionici je bila tišina, što reći... Ušli smo u utakmicu s 3-4 šanse, a oni su nam iz dva udarca zabili tri gola! No, stalno su nam radili višak, i po boku i kroz sredinu, i izlazili čisto na zadnju liniju.

VIDI OVO! Ovo su najbolji automobili 2018.

Komentari (202)
  • Pitam ja muža od sestre jutros je li gledao tekmu... kaže on: ''nisam, koju''... Neki dan ista stvar nakon Portugala... Ali bitno da je cijelo ljeto na retrovizorima od auta imao kockaste kapice, da se vijorila zastavica...da je bio prvi u autu trubeći kroz grad nakon svake naše tekme... da je forsirao šefove da ga puste da ide na doček (a ima cca 400 km do ZG)... A sad ne zna ni da igramo... Eto jednog ''velikog'' navijača... Koliko je takvih...

    12. 9. 2018,   07:43
  • Pred 2 mjeseca ste pisali hvalospjeve o repki i dizali Luku u nebesa, a danas ovakvi komentari.. Dogodi se i ovakva tekma, fali inspiracije, bilo je tesko ljeto, te su i lige vec pocele, nismo u full sastavu itd. Ne 6:0, nije uredu ali i da su i 2:0 izgubili vi bi imali svoje mudre provokacije..

    12. 9. 2018,   07:40
  • Samo glavu gore, dosta je novih igrača, jbg. naletjeli smo, ipak je to Španjolska. iznad svih hrvatska!

    12. 9. 2018,   07:45