Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Luka Modrić: Vratit ću se još bolji nakon loma noge

None Foto: Reuters

Luka Modrić dao je intervju za službene stranice svog kluba Tottenhama te uvjerava da će biti još bolji nakon oporavka od loma fibule desne noge

Na službenim internetskim stranicama svoga kluba, londonskog Tottenhama, gostovao je hrvatski nogometaš Luka Modrić, koji je govorio o aktualnoj situaciji i ozljedi koja ga je, samo nakratko, izbacila iz nogometne svakodnevice.
- Ova ozljeda me sigurno neće izbaciti iz takta. Ozljede su sastavni dio nogometa i svatko od nas je spreman na to. Šteta samo što se sve dogodilo u ovom trenutku - rekao je Modrić i nastavio:
- Žao mi je jer smo u Tottenhamu stvarno odlično otvorili sezonu. Šteta, jer ću sada biti odsutan, a želio bih da i dalje, zajedno sa mnom, klub igra odlično. Isto tako, u reprezentativnom smislu su neke važne utakmice ispred moje Hrvatske, a ja neću moći pomoći.
Modrić je završio uz riječi:
- Što da radim? Život ide dalje, ovo što mi se dogodilo je sasvim normalno. Nisam deprimiran, niti shrvan. Žao mi je, ali imam motiv vratiti se što prije i biti još bolji kada se vratim.

Komentari (3)
  • Modrici , samo nam se ti vrati zdrav , a mi vijerujemo da ces nakokn ozljede biti bolji i jaci :)

    3. 9. 2009,   22:06
  • Sad će imati bolji udarac.

    3. 9. 2009,   22:21
  • ajde luka ne glumi narodnog heroja on ce bit jaci ajde bit ce ratni invalid

    3. 9. 2009,   23:24