Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Luka oduševio Hrvatsku: Ostat ću u reprezentaciji dok mogu...

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Moram biti iskren, ja sam odlučio sa srcem. Koliko god drugi govore i misle da je ovo bio idealan trenutak da se oprostim od reprezentacije, ja to tako ne mislim, rekao je najbolji nogometaš svijeta

Trofeje držim na jednoj svojoj stalaži u kući, ali čini se da ću je morati malo proširiti, rekao je u ekskluzivnom razgovoru za HRT kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Luka je imao fantastičnu godinu. Najbolji igrač po izboru Fife, Zlatna lopta, srebro na Svjetskom prvenstvu, osvojena Liga prvaka te Svjetsko klupsko prvenstvo. Sve što je mogao poželjeti! No apetita, kaže Luka, ne fali.

- Svi mi volimo osvajati trofeje, kako kolektivne tako i pojedinačne, onda i apetiti postanu još veći, a sigurno ih neće ponestati jer želiš opet sve to proživjeti.

A iako se dio reprezentativnih 'senatora' poput Marija Mandžukića, Danijela Subašića i Vedrana Ćorluke odlučio povući na vrhuncu nakon osvojenog srebra u Rusiji, Luka je iskreno progovorio i o tome:

- Moram biti iskren, ja sam odlučio sa srcem. Koliko god drugi govore i misle da je ovo bio idealan trenutak da se oprostim od reprezentacije, ja to tako ne mislim. Srebro iz Rusije, bez obzira na to što će se događati u budućnosti, ništa ne može potamniti. Uživam i guštam igrati za reprezentaciju i bit ću tu dok god budem mogao. Sve bi nagrade zamijenio da smo mogli osvojiti to Svjetsko prvenstvo, ali nažalost nije se desilo. Tu tugu neosvajanja zamijenila je sreća kad smo vidjeli sve naše ljude, kad smo doživjeli onakav doček - zaključio je najbolji nogometaš svijeta.

Komentari (75)
  • Ostani koliko god mozes kralju. Takvog kao ti necemo tako skoro imat

    26. 12. 2018,   22:02
  • do 2022., nakon osvajanja SP neka ode :)

    26. 12. 2018,   22:03
  • L E G E N D A!!!

    26. 12. 2018,   22:07