Obavijesti

Sport

Komentari 46

Luka: Ponosan i počašćen što sam u društvu takvih velikana

Luka: Ponosan i počašćen što sam u društvu takvih velikana
2

Nevjerojatno zvuči podatak da Luka Modrić zbog ozljeda nije igrao više od četiri mjeseca prošle godine, no ipak su ga nogometaši izabrali u idealnu jedanaestoricu

VIDEO

Prvi put u povijesti u 11. izboru Udruge profesionalnih nogometaša (FIFPro) i Fife u najbolju postavu godine uvršten je jedan Hrvat. Iako bi velika većina ljubitelja nogometa ocijenila da će to biti Ivan Rakitić , ipak se radi o Luki Modriću koji je prošle godine zbog silnih ozljeda kombinirano bio izvan terena više od četiri mjeseca.

"Vrlo posebna večer za mene i vrlo posebno priznanje! Hvala svim nogometašima koji su mi iskazali veliko priznanje uvrštavanjem u najbolju momčad godine. Počašćen i ponosan u društvu velikana", napisao je Modrić na Facebooku i Instagramu .

Pravo izbora najboljih 11 imalo je 26.478 nogometaša iz 68 zemalja, što je rekord u obje kategorije. Modrić je, uz Neymara i Paula Pogbu , debitant u idealnih 11, dok su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo uvršteni rekordni deveti put .

- Prije svega, želim svima u Hrvatskoj sretnu i uspješnu 2016. godinu. I eto, započela je priznanjem zbog kojeg sam osobito počašćen. Čini me ponosnim što su me profesionalni igrači diljem svijeta svojim glasovima u uvrstili u ovu nevjerojatnu momčad. Stvarno sam uzbuđen kada vidim u kojem sam društvu oko sebe. To je nešto što smo svi onako, kad smo bili djeca, maštali kad smo počeli igrati nogomet - rekao je Modrić za Novu TV i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Htio bih naglasiti kako će mi ova nagrada biti dodatan motiv da se još žešće trudim kako bih bio još bolji. Činjenica što sam prvi Hrvat u idealnoj postavi još je jedan razlog da budem ponosan i stvarno sam presretan. Noć za pamćenje i trenutak za pamćenje, stvarno sam presretan zbog ovog priznanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi posebno zahvalio suigračima

Pokretanje videa...

24sata Video 00:37

"Čestitam Leu Messiju na petoj "Zlatnoj lopti", Daniju Alvesu, Andrésu Iniesti i Neymaru te mom suigraču iz Hrvatske Luki Modriću na uvrštenju u idealnu postavu Fife i FIFProa kao i treneru Luisu Enriqueu na nagradi za najboljeg trenera momčadi. Još jedno priznanje za sjajnu 2015. godinu", napisao je Ivan Rakitić na Facebooku i Instagramu .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov