Obavijesti

Sport

Komentari 32

Luka trenirao sa šalabahterom, pred njim je još puno posla

Luka trenirao sa šalabahterom, pred njim je još puno posla
1

Modrić je jučerašnji (četvrtak) trening odradio s podsjetnikom u rukama, na kojem su bila ucrtana njegova kretanja s obzirom na tijek odigravanja akcije, piše Marca

VIDEO

Španjolska Marca plasirala je u javnost novu "analizu" hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića i njegovog (ne)uklapanja u sistem igre Real Madrida...

"Taman kada se činilo da se adaptirao, nakon sjajne utakmice i pogotka Zaragozi prošlog vikenda, stiglo je novo razočaranje u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund. Iako je započeo susret, na poluvremenu ga je Mou ostavio u svlačionici, te uveo Michaela Essiena, koji je pak pokrenuo "umrtvljeni" Real", piše Marca.

"Modrić je jučerašnji (četvrtak) trening odradio s podsjetnikom u rukama, na kojem su bila ucrtana njegova kretanja s obzirom na tijek odigravanja akcije. Pomoćni trener Karanka proveo je 10-ak minuta s hrvatskim veznjakom objašnjavajući mu na koji bi se način trebao kretati u određenim trenucima igre."

Mourinho je nakon utakmice protiv Borussije, a i ranije, izjavio da je svjestan velike razlike između engleske Premierlige i španjolske Primere, te da razumije Modrićev "spori" start u Madridu. Također je naglasio da mu je žao Modrića, jer je došao u okolinu gdje svi odmah zahtjevaju rezultate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Essien se trenutačno bolje snalazi u Realu jer je već radio s Mourinhom (Chelsea) i zna što se od njega očekuje", piše Marca, te se opet vraća na uzroke slabe igre našeg reprezentativca.

"Drugi problem zbog kojeg Modrić igra slabo jest činjenica da nije odradio klupske pripreme, odnosno radio je sam s osobnim trenerom. Cristiano Ronaldo je baš kao i Modrić došao u posljednjim trenucima prijelaznog roka, ali on nije imao problema s adaptacijom, jer je prošao klupski dio priprema s Unitedom."

"Modrić je zabio Zaragozi i očekivalo se da će mu to dati "krila" uoči važne utakmice protiv Borussije. Iako je cijela momčad Reala bila ispod svog prosjeka, najskuplje ovoljetno pojačanje je i dalje daleko od svog najboljeg izdanja. S vremena na vrijeme bljesne, ali nedostaje mu kontinuiteta."

"Modrić je jučer radio s igračima koji nisu igrali u susretu protiv Borussije, dok su ostali dobili poštedu kako bi se odmorili za predstojeći susret protiv Levantea u gostima ove nedjelje. Pred njim je još jako puno posla, ali samouvjereno tvrdi: "Mogu puno bolje". Vjerujemo da zaista može", stoji na kraju Marcinog teksta.

Modrić je dosada u dresu kraljevskog kluba igrao 664 minute, a pritom je 323 puta točno dodao lopu, dok je 55 puta bio neprecizan. Uputio je 11 udaraca prema vratima suparničkih momčadi, te postigao jedan gol.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka