Obavijesti

Sport

Komentari 2

Lutz: Dovoljan je 'klik' da Cibona riješi sve probleme

Lutz: Dovoljan je 'klik' da Cibona riješi sve probleme
1

Umjesto Dražena Anzulovića, Cibonu će voditi dosadašnji pomoćnik Danijel Lutz dok uprava ne pronađe rješenje. Spominje se izbornik reprezentacije Joke Vranković

VIDEO

Cibona i Dražen Anzulović sporazumjeli su se o raskidu suradnje, javili su iz kluba u subotu poslijepodne. Taj zajednički dogovor zapravo se odnosi samo na uvjete raskida jer je Zula imao još više od dvije godine ugovora, a nije imao razloga sam otići.

- Trebalo je nešto učiniti, a znate da je u tim situacijama najlakše smijeniti trenera - rekao je direktor Zdenko Antunović.

Neću ništa komentirati još nekoliko dana dok ne riješim odnose s klubom, rekao je Dražen Anzulović

A Zula nije htio ništa komentirati “dok ne riješi odnos s klubom”. U prijevodu, uvjete rastanka, što samo potvrđuje da je inicijativa došla s kata, a ne s njegove strane.

Umjesto njega, momčad će preuzeti Danijel Lutz, koji kao pomoćnik u klubu radi treću sezonu. Ni sam ne zna koliko dugo.

Igrači nisu zaboravili igrati. Nikome nećemo priznati da je bolji bez borbe, kaže novi trener Danijel Lutz

- Rekli su mi da ću voditi momčad u prijelaznom razdoblju i da traže trajno rješenje. Možda ga nađu uskoro, a možda tek nakon završetka sezone - rekao je Lutz dodavši kako igrači nisu zaboravili igrati i samo treba “napraviti klik” te tako riješiti probleme.

Zula nije izazvao taj klik. Možda Lutz hoće. Možda će Joke Vranković, hrvatski izbornik i jedan od rijetkih slobodnih trenera s kakvim-takvim renomeom, kojeg bi uprava navodno željela vidjeti kao trajno rješenje. No Lutz je spreman na izazov dobije li zaista momčad u ruke:

- Ne bih eliminirao Cibonu iz kruga kandidata za naslov. Nikome nećemo priznati da je bolji dok nam to ne pokaže na terenu.

Barem ne bi smio biti pod pritiskom. Cibona zaista ne može pasti niže ni izgledati lošije. A hoće li biti treća ili osma, potpuno je svejedno. Pozivnicu za NLB ligu sljedeće sezone ionako nitko drugi ne može platiti.

Cibona će iduće sezone opet biti prvi klub u Hrvata

Osim što je smijenila Anzulovića, uprava Cibone još ima puno posla i s rješavanjem dugova, kojih je svakog dana sve više.

- Došao nam je račun od 10.000 kuna iz hotela u Delnicama jer nisu plaćene pripreme. Treba platiti 500.000 kuna za čistoću, iako je godišnji račun 5000 kuna. Onda znate koliko dugo nije plaćano. Platili smo 150.000 dolara za Gravesa i skinuli Fibinu sankciju - nabrajao je Antunović, koji je ipak optimist.

- Vjerujem da će već sljedeće sezone Cibona opet biti prvi klub u Hrvata!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica