Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

M. Andričević: Bio mi je to prvi oštriji start u životu

None Foto: Tino Jurić

Ispričao sam mu se, rekao mi je da mi ništa ne zamjera jer to nije bio start s leđa nego licem u lice. Svakako ću ga opet nazvati, kaže Andričević

Marija Andričevića suigrači i stručno vodstvo Cibalije opisuju kao mirnog i povučenog momka, kojeg je upravo nedostatak agresivnosti u igri spriječio da postane standardniji igrač Cibalije.
- Mario je čisti tehničar, ne pamtim kad je napravio start za žuti karton, sigurno nije namjerno ozlijedio Pelaića - tvrdi sportski direktor Cibalije Dražen Pernar.
Mario se javio telefonom nakon neprospavane noći koju je proveo u autobusu vraćajući se iz Splita. - A što da vam kažem nego da mi je stvarno žao, bio je to prvi oštriji start u mom životu i evo kako je završilo - tužnim glasom govorio je vezni igrač Cibalije.
- Obojica smo krenuli na loptu, Mladen je stigao prvi i izbio je. Ja sam pogledom pratio loptu i nisam ni vidio da sam ga zakvačio po stajnoj nozi - kaže nesretni Andričević, koji je i sam stradao u dvoboju.
- Mladen me u padu zakvačio rukom po uhu, u trenutku mi se zamaglilo. Doktori kažu da je posrijedi lakši potres mozga i da moram mirovati nekoliko dana te piti tablete.
Pelaiću se ispričao još u bolnici.
- Zajedno smo bili u bolnici. Ispričao sam mu se, rekao je da mi ništa ne zamjera jer to nije bio start s leđa nego licem u lice. Nazvat ću ga opet da vidim kako je. Nadam se da će se uskoro vratiti nogometu.

ONI NISU GRUBIJANI
Igrače Cibalije splitska je publika ispratila zvižducima i povicima: “Ubice, ubice”. - U kratkom roku dogodile su nam se dvije tragedije, najprije je u sudaru s Jurićem stradao Ćustić, a sada ovo. U oba slučaja riječ je o igračima koji nisu grubijani i svima nam je žao - tvrdi trener Cibalije Srećko Lušić.

Komentari (4)
  • neka ga je bar šakom pogodio... bar nešto...

    20. 4. 2008,   20:22
  • pa bez obzira jel namjerno ili nije ne mozes tako ici ni na loptu a posebno ne na igraca.....ovo je pre brutalno i gore izgleda nego start taylora 100 puta....

    21. 4. 2008,   12:08
  • andrićević dao bog da ti je bio i zadnji a ne samo prvi i sram te može biti

    11. 6. 2008,   16:18