Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

M. Bilić: Dobijem li priliku, sigurno je neću propustiti

None Foto: 24sata

Znam da je u napadu velika konkurencija, ali borim se cijeli život, borit ću se i dođe li izbornikov poziv. Neću odustati, kaže napadač iz Gijona

Nije da me iznenadio dolazak Robija Prosinečkog u Gijon, ali nije baš ni da sam ga očekivao, rekao je Mate Bilić, koji je u petak vjerojatno postao novi čovjek na popisu izbornika, svog prezimenjaka Slavena.
- Pričao sam s Robijem o svemu, o nogometu, životu, dakako i o reprezentaciji. Ne, nije mi obećao poziv za utakmicu u Bukureštu, nema se tu što ni obećati. Ali, dakako, nadam se da ću dobiti priliku zaigrati u reprezentativnom dresu - kaže 28-godišnji napadač Sportinga iz Gijona, koji se nikad nije prestao nadati da će zaigrati za Hrvatsku.
- Promijenio sam puno klubova, ali uvijek sam sanjao da bih jednog dana mogao odjenuti najdraži dres. Pogotovo sad, igram u jednoj od najjačih liga svijeta, zabijam redovito. Pa imam tek 28 godina, neki su debitirali i nakon tridesete.
Robert Prosinečki će ga gledati i u nedjeljnu protiv Valladolida.
- Volio bih zabiti i zahvaliti se Robiju. Iako taj gol ne mora značiti poziv u reprezentaciju.
U napadu je konkurencija najžešća.
- Znam da je teško upasti u napad reprezentacije, ali vrijedi pokušati. Sve su to sjajni igrači, ali borim se cijeli život, borit ću se i sad. U svakom slučaju, dobijem li priliku, zgrabit ću je. 

Komentari (3)
  • nadam se

    10. 1. 2009,   15:52
  • bilo bi uredu da ga pozove makar na neku prijateljsku da složi da proba te igrače kaj su u krugu poziva ko ovaj iz ajaxa on i još par njih i stavi par iz prve i složi tekmu! da se vidi da da ljudima prilku!

    10. 1. 2009,   17:45
  • Dobar je taj Bilić, ima njuh za gol i to se vidi, nadam se da će mu dati šansu

    11. 1. 2009,   10:27