Obavijesti

Sport

Komentari 4

M. Vlak: Dinamo može biti kao onaj iz 1997. godine

M. Vlak: Dinamo može biti kao onaj iz 1997. godine
4

Trener Dinama Marijan Vlak rezimirao je stanje u momčadi nakon priprema u Turskoj. Osjeća da momčad može biti snažna kao i ona iz 1997.

VIDEO

To je bila skupina od deset reprezentativaca, praktički cijela nacionalna momčad. Već 2000. godine Dinamo je bio crvena krpa za sve, svi su digli ruke od Dinama. Ova momčad koju sad vodim ima kvalitetu i potencijal da bude kao ona iz 1997., rekao je Marijan Vlak, koji je i tada bio trener "modrih", pa se osvrnuo na nadolazeći derbi s Hajdukom.
- Apsolutno je deplasirano to što se već dva mjeseca stvara fama oko derbija. Previše je napetosti, nervoze. Podigla se prevelika prašina oko te utakmice. Što se tiče Hajduka, zadnjih šest-sedam utakmica bili su jako dobri. Drži ih dobro raspoloženje, a dolaskom Vejića dobili su sigurnost u sredini obrane. Šerić će biti konkurencija Striniću, a što se tiče Tomasova, nije isto igrati u Hajduku i Zadru- zaključio je Vlak.
U petak u 10 sati Dinamo putuje prema Salzburgu, gdje u subotu u 14.30 sati igra protiv Red Bull Salzburga.
- To je prva momčad austrijske lige, u momčadi imaju Čehe, Slovake, Nizozemce, Marokance... Ta će utakmica pokazati gdje smo i kako smo radili na pripremama. Za nas je hendikep što se igra na umjetnoj travi, pa ćemo sutra trenirati na njihovom stadionu, kako bi se igrači adaptirali na tu podlogu - najavio je utakmicu Vlak, pa optimistično najavio nastavak sezone HNL-a.
- Na pripremama smo napravili što smo planirali, u prvenstvo ulazimo spremni i idemo po duplu krunu.

MOMČAD ZA SALZBURG JOŠ ENIGMA
Vlak još nije odredio 18 igrača koje će voditi u Austriju. Etto ima problema sa zadnjom ložom, Balaban sa skočnim zglobom, a Vrdoljak je imao smrtni slučaj u obitelji, umrla mu je majka. Morales je izgubio šest dana s reprezentacijom Čilea, a nije igrao ni minute, pa je pitanje u kakvom će stanju doći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica