Obavijesti

Sport

Komentari 13

Mađari srušili Azerbajdžan i preskočili Hrvatsku u skupini

Mađari srušili Azerbajdžan  i preskočili Hrvatsku u skupini
1

Tom pobjedom preskočili su Hrvatsku u skupini kvalifikacija za Europsko prvenstvo zbog boljeg međusobnog omjera. Obje momčadi imaju šest bodova nakon tri odigrane utakmice

VIDEO

Reprezentativci Mađarske lakše su od očekivanog pobijedili Azerbajdžan u gostima (3-1). Tom pobjedom preskočili su Hrvatsku u skupini kvalifikacija za Europsko prvenstvo zbog boljeg međusobnog omjera. Obje momčadi imaju šest bodova nakon tri odigrane utakmice.

Azerbajdžan s klupe vodi hrvatski trener Nikola Jurčević, ali ni on im nije mogao pomoći da stignu do boljeg rezultata. Mađari su poveli u 18. minuti golov Leipzigova stopera Willija Orbana. Idealno mu je ubacio Dzsudzsak.

Budimpešta: Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo 2020. između Mađarske i Hrvatske

Na 2-0 podiže isti igrač. Lijepo je Orban skočio na ubačaj Baratha. Ipak, Azeri se nisu predavali pa su u 70. smanjili na 2-1. Gol je zabio Madatov, ali kratko je tinjala nada Jurčevićevih trupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Konačnih 3-1 postavio je David Holman na asistenciju Osijekova veznjaka Laszla Kleinheislera koji ga je lijepo proigrao u prostor. Holman je to iskoristio i snažnim udarcem u golmanov kut poentirao.

Finska šokirala Robija

Jedno od najvećih iznenađenja ovog kola europskih kvalifikacija kreirala je Finska koja je na domaćem terenu bez previše muke svladala Bosnu i Hercegovinu. 

Prvi gol zabio je Teemu Pukki koji je primio proigravanje Glena Kamare u prostor, fenomenalno je gurnuo kroz noge Toniju Šunjiću, sjurio se prema Ibrahimu Šehiću pa školski zabio. U 68. bilo je već 2-0. Pukki je opet dobio loptu u prostor, rastvorila se obrana BIH, a finski napadač prekrasno je prebacio Šehića za svoj novi gol. 

Ostali rezultati:

Island - Albanija, 1-0

Armenija - Lihtenštajn, 3-0

Estonija - Sjeverna Irska, 1-2

Moldavija - Andora, 1-0

Rusija - San Marino, 9-0

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub