Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ma gdje vi to stojite? Bizarna kazna engleskim ragbijašima...

Ma gdje vi to stojite? Bizarna kazna engleskim ragbijašima...
5

Trener je znao da ćemo to učiniti, on je to i predložio. Htjeli smo im pokazati da smo spremni na borbu, poručili su iz engleske ragbi reprezentacije kada su kažnjeni zbog načina na koji su promatrali haku

VIDEO

Engleska je kažnjena zbog formacije u obliku slova "V" za vrijeme novozelandske hake na subotnjem ragbijaškom polufinalu Svjetskog prvenstva u kojemu je na kraju ipak slavila Engleska 19-7.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Trener engleske reprezentacije, Eddie Jones bio je "mozak operacije". No, četveroznamenkasta kazna koja je stigla iz Svjetskog ragbijaškog saveza nije rezultat samog oblika formacije, nego kršenja pravila koje nalaže da igrači protivničke momčadi ne smije prijeći na suparničku polovicu terena za vrijeme rituala prije utakmice. Naime, čak šestorica engleskih igrača prešlo je centar terena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znali smo da ne smijemo to učiniti, no nismo ih željeli da pomisle da su nas prestrašili. Htjeli smo im iskazati poštovanje, ali ne samo stajati u liniji - rekli su iz engleske reprezentacije. 

- Trener je znao da ćemo to učiniti, on nam je to i predložio. Htjeli smo im pokazati da smo spremni na borbu - poručili su. 

- Znali smo da ćemo ih razljutiti tim potezom. Možda oni misle da smo time iskazali  nepoštovanje, no to nam zaista nije bio cilj - govore Englezi.

Joe Marler, Billy Vunipola, Mark Wilson, Elliot Daly, Luke Cowan‑Dickie i Ben Youngs bila su šestorica koja su prekršila pravilo, unatoč upozorenjima službenih osoba. 

Prema pisanju Guardiana, kazna Englezima manja je od 2.500 funti, koliko je prije osam godina morala platiti Francuska zbog sličnog poteza. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu