Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neraskidiva ljubav: Kranjčar je ponovno na Harryjevom popisu

None Foto: PixSell

Budući da su Niko i Harry surađivali u tri navrata, kladionice 'zicerom' smatraju da će do novog ujedinjenja doći i po četvrti puta. Uz to, Birmingham je pod kineskim vlasništvom tako da novac nije problem...

Niko Kranjčar (32) oporavlja se od teške ozljede križnih ligamenata i posljednju je utakmicu za svoje Glasgow Rangerse odigrao u listopadu prošle godine.

Čini se kako bi avantura u Škotskoj mogla završiti vrlo brzo, a kako piše engleski The Sun, šanse za to su vrlo velike.

Naime, Harry Redknapp nedavno je preuzeo Birmingham City s kojim je uspio izboriti ostanak u Championshipu. Zatim je produljio suradnju pa je prilično jasno što to znači za našeg majstora lopte.

Budući da su Niko i Harry surađivali u tri navrata, kladionice 'zicerom' smatraju da će do novog ujedinjenja doći i po četvrti puta. Uz to, Birmingham je pod kineskim vlasništvom tako da novac za Niku neće biti problem.

Između trenera i igrača postoji obostrani respekt, a do danas su surađivali u Portsmouthu, Queens Park Rangersima i Tottenhamu.

Uz to, Harry je otvoreno govorio kako je uvijek obožavao Hrvate, još od Slavena Bilića za vrijeme njegove igračke karijere.
 

Komentari (10)
  • Ima neka tajna veza...

    12. 5. 2017,   10:32
  • Neka

    12. 5. 2017,   15:46
  • Izgleda da Kranjčarov agent dobro plaća.

    12. 5. 2017,   11:59