Obavijesti

Sport

Komentari 158

Ma pustite suca, idemo na San Siro ispraviti svu tu nepravdu!

Ma pustite suca, idemo na San Siro ispraviti svu tu nepravdu!
1

San Siro u Milanu, 26. studenoga 2019. godine, Dinamo igra za ulazak u osminu finala Lige prvaka. Koliko ono ulaznica imate za Dinamove navijače? I pet tisuća bit će malo

VIDEO

Pa gdje je Dani Olmo? Zašto nije došao na utakmicu? Redali su se takvi komentari uza zvuke krigli koje nimalo nježno prijanjaju na stol.

Eno ga odmah pokraj Oršića... u hotelu!, čulo se s drugog stola.

Pokretanje videa...

03:30

Pa opet, i sa gotovo posve zaustavljena dva udarna aduta (pogotovo Oršića), Dinamo može s ukrajinskim prvakom!

Da, žalimo za propuštenim vodstvom, ispustiti 3-1 u 90. minuti doista je nesvakidašnje. Pa i tri stative u dva okršaja sa Šahtarom, pa i te sudačke odluke koje bole, peku... a tako su bile prokleto ispravne. Pogotovo taj faul na Pjatovu za penal u 95. minuti.

Ali dva remija s moćnim prvakom Ukrajine i oba puta nismo sretni, žalimo za pobjedom. To je današnji, Bjeličin Dinamo.

Bila je to utakmica koju može dobiti trener. "Mi sve pripremimo, a onda je sve dalje na njima" teza je koju često provlače treneri, a Nenad Bjelica ju je i večeras demantirao.

I kad su gosti odrezali Olma i Oršića, i kad su bili prebrzi da bi ih dinamovci faulirali, Bjelica je nakon 20 minuta pomutnje vratio četiri igrača u zadnju liniju i bacio Theophila na - desno krilo. Bingo! Centrašut a'la Alexander-Arnold, Petković promašuje zicer nogom. Ajmo opet: ovaj put ubačaj kao Vrsaljko, Petković glavom zabija za 1-1.

Idemo dalje: ostao je Dinamo s igračem manje, pa je Bjelica uveo Ivanušeca i gurnuo Olma na krilo, a ubrzo u vatru ubacio i Điru. Opet - bingo!

Đira je odmah u prvoj akciji izborio crveni karton, Ivanušec zabio za preokret!

Nekad je Dinamo u Ligi prvaka jako ovosio o najboljim igračima. Sjećate se, čim bi suparnik izolirao Sammira, zajamčena je bila 'porcija'. Isto je bilo i sa Soudanijem i Fernandesom.

E, ne kod Bjeličinog Dinama! Olmo je odigrao odlično prva tri kola, Oršić još bolje. A sad kad ih 'nije bilo', kad su bili onemogućeni (iako je Olmo u završnici susreta namjestio drugi gol i stativu Leovcu), Dinamo se nije raspao. Nije ni izgubio.

Theophile je kao bek namjestio izjednačujući gol. Đira izborio crveni karton, a Ivanušec zabio.

San Siro u Milanu, 26. studenoga 2019. godine, Dinamo ima drugu meč-loptu za ulazak u osminu finala Lige prvaka. Da ispravimo su tu nepravdu (sportsku, a ne sudačku) i nesreću iz dva okršaja sa Šahtarom.

Koliko ono ulaznica imate za Dinamove navijače? I pet tisuća bit će malo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka