Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ma, tko ste vi? Zbunjeni putnik nije prepoznao Pogbu i Matića

None Foto: Twitter

Neobična situacija odvila se u vlaku prema Londonu. Par iz Australije putovao je u britansku prijestolnicu, a na tom ih je putu zasmetao glasni dvojac iz Manchestera koji je kartao Uno

Dečki, dajte se malo smirite i kartajte tiše, rekao je australski turist Pogbi i Matiću koji su kartali uno u vlaku za London. 'Nema problema, ispričavamo se. Možemo li se odužiti slikom?', vjerojatno mu je odvratio Pogba, a neupućeni Australac pristao je na fotografiranje.

Foto: Twitter

Nekoliko minuta kasnije gospodin Patrick poslao je fotografiju u obiteljsku WhatsApp grupu i pitao se tko je dvojac na fotografiji. Nakon što vidio fotografiju, njegov sin Nate eksplodirao je od uzbuđenja. 

Foto: Twitter

- Čovjek s rukom oko tebe je Paul Pogba, najskuplji nogometaš na svijetu i osvajač Svjetskog prvenstva s Francuskom - napisao je velikim slovima Nate Patrick.

Unitedov dvojac odlučio je otići do Londona nakon pobjede nad Brightonom (2-1), pa su se malo previše uzbudili u žaru kartanja Una što je zasmetalo bračnom paru Patrick. Nateov otac se kao pravi muškarac išao požaliti na njihovo nedolično ponašanje. To je ispričao i svojem sinu koji je došao do nevjerojatnog zaključka.

Foto: Twitter

- Samo malo. Pa Pogba je tebe pitao za sliku, a ti nemaš pojma tko je on?! Pa praktički te molio da se slikaš s njim. Ma ne, napuštam grupu - napisao je Neil, a mama mu je odgovorila:

- Pa trebao bi biti ponosan na nas?? - dok je tata šaljivo dodao: Slika s tvojim tatom bolja je od ničega.

Neil Patrick inače je eSport komentator i streamer, a svoju je frustraciju podijelio i na Twitter profilu.  

Mnogima nezamislivo, ali simpatično jer je zbunjeni Australac pokazao kako smo na kraju svi mi ipak samo ljudi. Bio to 120 milijuna eura vrijedan nogometaš ili pak 'obični' turist iz Australije.

Komentari (34)
  • Obožavam Man Utd... Ali zašto bi čovjek morao znati njih dvojicu... Ako čovjek ne prati nogomet, boli ga đoko tko su njih dvojica...

    23. 1. 2019,   00:41
  • Najjača koju sam čuo i koja je istinita je kad su policajci na graničnom prijelazu kod Rijeke zaustavili Vidića i nisu ga prepoznali..krenula je provjera koja je trajala 5 sati jer su mislili da je neki prevarant ili mafijaš jer je vozio novog aston martina ..Vidić se toga vjerojatno rado ne sjeća...ubili su ga u pojam ahahah ...

    22. 1. 2019,   23:07
  • Meni su svi crni isti osim Akija iz Kamen Ingrada.

    22. 1. 2019,   23:07