Obavijesti

Sport

Komentari 34

Ma, tko ste vi? Zbunjeni putnik nije prepoznao Pogbu i Matića

Ma, tko ste vi? Zbunjeni putnik nije prepoznao Pogbu i Matića
1

Neobična situacija odvila se u vlaku prema Londonu. Par iz Australije putovao je u britansku prijestolnicu, a na tom ih je putu zasmetao glasni dvojac iz Manchestera koji je kartao Uno

VIDEO

Dečki, dajte se malo smirite i kartajte tiše, rekao je australski turist Pogbi i Matiću koji su kartali uno u vlaku za London. 'Nema problema, ispričavamo se. Možemo li se odužiti slikom?', vjerojatno mu je odvratio Pogba, a neupućeni Australac pristao je na fotografiranje.

Nekoliko minuta kasnije gospodin Patrick poslao je fotografiju u obiteljsku WhatsApp grupu i pitao se tko je dvojac na fotografiji. Nakon što vidio fotografiju, njegov sin Nate eksplodirao je od uzbuđenja. 

- Čovjek s rukom oko tebe je Paul Pogba, najskuplji nogometaš na svijetu i osvajač Svjetskog prvenstva s Francuskom - napisao je velikim slovima Nate Patrick.

Unitedov dvojac odlučio je otići do Londona nakon pobjede nad Brightonom (2-1), pa su se malo previše uzbudili u žaru kartanja Una što je zasmetalo bračnom paru Patrick. Nateov otac se kao pravi muškarac išao požaliti na njihovo nedolično ponašanje. To je ispričao i svojem sinu koji je došao do nevjerojatnog zaključka.

- Samo malo. Pa Pogba je tebe pitao za sliku, a ti nemaš pojma tko je on?! Pa praktički te molio da se slikaš s njim. Ma ne, napuštam grupu - napisao je Neil, a mama mu je odgovorila:

- Pa trebao bi biti ponosan na nas?? - dok je tata šaljivo dodao: Slika s tvojim tatom bolja je od ničega.

Neil Patrick inače je eSport komentator i streamer, a svoju je frustraciju podijelio i na Twitter profilu.  

Mnogima nezamislivo, ali simpatično jer je zbunjeni Australac pokazao kako smo na kraju svi mi ipak samo ljudi. Bio to 120 milijuna eura vrijedan nogometaš ili pak 'obični' turist iz Australije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića