Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka Ajdina Hasića: Dinamo nas se sjetio kad se javio Real

None Foto: Nigel French/Press Association/PIXSELL

Stalno nam se sugeriralo da potpišemo menadžerski ugovor s ljudima bliskim Zdravku Mamiću. Dinamo nam je dao raskid ugovora na prijedlog Marijana Vlaka, rekla je majka Ajdina Hasića za SN

Malo se toga zna o odlasku Ajdina Hasića (17) iz Dinama. Kružile su razne priče kako su u Dinamu ostali bez mladog reprezentativca BiH poput one o dva primjerka ugovora koja su iz Dinama poslana u BiH na potpis igračevom ocu - novi ugovor i raskid starog, a vratio se samo potpisani primjerak raskida ugovora.

Zagreb: Dinamo protiv Reala na nogometnom turniru Mladen Ramljak DRUGA STRANA PRIČE Odvjetnik: Obitelj Hasić nije prevarila niti izigrala Dinamo

- Nikakav novi ugovor nismo imali, raskinuli smo ga s Dinamom i moj sin postao je slobodan igrač. Nekoliko dana nakon raskida ugovora zvali su nas iz Dinama da se javio Real koji je pokazao interes za Ajdina. Nije bilo nikakvog iznenadnog odlaska iz kluba - ispričala je za Sportske novost Azbera Hasić, igračeva majka i dodala:

- Dinamo nije vjerovao u njega od početka. Htjeli smo otići i ranije, ali na preporuku i inizistiranje Fabijana Komljenovića, Dinamo je ipak zadržao Ajdina. Stalno nam se sugeriralo da potpišemo menadžerski ugovor s ljudima bliskim Zdravku Mamiću, nismo htjeli pristati. Dinamo nam je dao primjerke raskida ugovora na prijedlog Marijana Vlaka koji nam je pomogao otići iz kluba - rekla je igračeva majka.

Cijeli članak pročitajte OVDJE