Obavijesti

Sport

Komentari 45

Majka znala sve unaprijed: Moj mali koštat će cijelo bogatstvo!

Majka znala sve unaprijed: Moj mali koštat će cijelo bogatstvo!
1

ZNALA JE Nakon probe, Chelsea nije bio do kraja uvjeren da je Mbappé dovoljno dobar za njihovu školu nogometa. Zvali su ga na drugu probu nešto kasnije, no onda se umiješala Kylianova majka Fayza Makari

VIDEO

Chelsea se prvi može pohvaliti skautskom službom koja je 2012. otkrila Kyliana Mbappéa, tada tek 13 godina starog dječaka koji je dominirao  u mlađim uzrastima igrajući za Bondy, mali klub iz predgrađa Pariza. Mogu se pohvaliti, a mogu i zaplakati nakon toga...

Serge Daniel Boga, tadašnji šef skautske službe londonskog kluba, uočio je brzonogog i talentiranog Kyliana kojeg su mogli dovesti - besplatno.

- Chelsea ga je prvi doveo na probu. Učinili smo to i prije Real Madrida. Imao sam prijatelja Denisa Chantrona koji je radio za Nike pa sam mu ispričao sve oko Mbappéu.

Nakon probe, Chelsea nije bio do kraja uvjeren da je Mbappé dovoljno dobar za njihovu školu nogometa. Zvali su ga na drugu probu nešto kasnije, no onda se umiješala Kylianova majka Fayza Makari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjećam se što je ona rekla taj dan. Pričala je francuski, a ja sam prevodio. Rekla mi je : Slušajte, moj dečko se neće vratiti ovdje. Ako ga žele neka ga uzmu odmah sada ili će ga za pet godina platiti 50 milijuna eura koliko će vrijediti!

Majka je, čini se, dobro znala kakvog dragulja ima u rukama.

Kylian je najbolji mladi igrač Mundijala, svjetski prvak s Francuskom sa samo 19 godina i jedan od najboljih nogometaša današnjice, a po mnogima, budući najbolji igrač svijeta.

Cijena? Ah, PSG ga je platio Monacu 'nešto više' nego što je majka Fayza predviđala. 

'Samo' nekih 130 milijuna više...

ZABAVA! KVIZ: Koji ste domaći celebrity?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića