Obavijesti

Sport

Komentari 10

Majstor Murić: Kad mi sjedne na lijevu nogu, onda mora ući

Majstor Murić: Kad mi sjedne na lijevu nogu, onda mora ući
1

Nije bilo baš kao protiv Varaždina, ali lijepo sam ih nanizao, a kad je mi je sjela na lijevu... Onda mora ući! Ovo je odličan rezultat, ali gore moramo igrati kao da je 0-0, govori Robert Murić

VIDEO

Rijeka je napravila veliki posao na Rujevici. S 2-0 ispratila je Aberdeen koji na Kvarneru nije pokazao baš ništa i bit će pravo čudo ako uspije stići ovaj zaostatak i izbaciti Riječane. Zapravo, pokazali su Škoti nešto - antinogomet.

Njega su kaznili Mirko Antonio Čolak i Robert Murić. Prvi je ostao miran kod kaznenog udarca u 62. minuti, a drugi je još jednom majstorijom stavio točku na i.

Rujevica slavi! Čolak i Murić kaznili su škotski antinogomet
Rujevica slavi! Čolak i Murić kaznili su škotski antinogomet
Bravo Rijeko i Igore! S takvom igrom nema straha u Škotskoj
Bravo Rijeko i Igore! S takvom igrom nema straha u Škotskoj

- Nije bilo baš kao protiv Varaždina, ali lijepo sam ih nanizao, a kad je mi je sjela na lijevu... Onda mora ući! Ovo je odličan rezultat, ali gore moramo igrati kao da je 0-0. Meni je dovoljno 20 minuta da napravim svoje? Igram koliko mi trener kaže, a imam snage za... Skoro 90 minuta - smijao se Murić.

Bit će goropadniji

Velik je posao u veznom redu napravio Ivan Lepinjica.

- Dobro smo odigrali, baš dobro. Napravili smo sve što je trener tražio od nas, ali ovo je tek prvih 90 minuta. Rezultat je dobar, tih 2-0 je lijepa prednost, no u Škotskoj će sigurno biti teško. Igrao sam kao da imam deset godina iskustva više? Pa ja mislim da već imam neko iskustvo iz prošle sezone, a o ovoj utakmici nisam želio razmišljati kao o nekoj posebnoj, europskoj, nego bilo kojoj drugoj! I bilo je jako dobro - kazao je mladi riječki veznjak.

Zoran Kvržić jedan je od dvojice Rijekinih nogometaša (Tomečak) koji su prije četiri godine igrali protiv Aberdeena. Jedan od najiskusnijih ordinirao je na desnom boku, a ovo mu je bio najbolji mogući poklonm za jučerašnji 31. rođendan.

- Malo je falilo da mi se ispuni ta rođendanska želja i da ih dobijemo 3-0, ali i ovako je dobro. Bili smo bolji, zaslužili smo ovu pobjedu. Naravno, u Aberdeenu će oni vjerojatno biti goropadniji, ali zaslužujemo biti optimisti. Čestitke suigračima i publici koja nas je tako sjajno bodrila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu