Obavijesti

Sport

Komentari 4

Majstor Zubac: Double-double! Bogdanović zabio 18 Netsima

Majstor Zubac: Double-double! Bogdanović zabio 18 Netsima
1

Zubac je u svoje 24 minute za Clipperse dao 12 poena te imao 10 skokova, 2 asistencije i 4 blokade. Sjajna partija i double-double. Navijači glasno ističu: na parketu više žele gledati Hrvata

VIDEO

Ivica Zubac - šesti double-double sezone! Bojan Bogdanović 18 poena, Dario Šarić 19 minuta na parketu za Sunse, a Dragan Bender 21 minutu za vodeću NBA momčad, Buckse. To je, telegramski, sinoćnji učinak naših košarkaša preko Atlantika.

Pokretanje videa...

Zubac Clipperse uči hrvatski 01:27

Cleveland je bez Ante Žižića (na listi ozlijeđenih) došao u Los Angeles na noge Kawhiju i Clippersima pa - očekivano teško stradao. Domaći su priču riješili sa 25 razlike.

Zubac je u svoje 24 minute za Clipperse dao 12 poena te imao 10 skokova, 2 asistencije i 4 blokade. Sjajna partija i double-double. Clippersi su puni klasa, a navijači glasno govore da na parketu više žele gledati Hrvata Zubca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nestvarno dobri košarkaš, velemajstor Kawhi Leonard izdominirao je sve u Staples centru sa - 43 poena. U 29 minuta! Lou Williams dodao je 24 i zajedno sa Zubcem to je bio trojac koji je odnio Clipperse do uvjerljivog trijumfa.

Utah Jazz je u Brooklynu riješio Netse Kyrieja Irvinga, a naš 'pistolero' Bojan Bogdanović ovaj je put zabio 18, nešto manje od  sjajnog prosjeka 21 poena po utakmici koji drži ove sezone.

Dragan Bender je igrao 21 minutu u domaćoj pobjedi najbolje momčadi lige, Milwaukee Bucksa, nad jednom od najgorih - New York Knicksima. Bender je skupio 7 skokova, 2 asistencije i 1 blokadu. U jednako toliko vremena u igri MVP Giannis Antetokounmpo stigao je zabiti 37 uz 9 skokova i 4 asistencijom, a utakmica nijedne sekunde nije imala ni najmanju dozu neizvjesnosti.

Dario Šarić i Phoenix poraženi su 110-123 u Atlanti. Šarić: 19 minuta na parketu, 4 poena, 2 skoka, 1 asistencija. Sunsima nije pomoglo ni 39 poena Devina Bookera te 20 poena i 10 skokova Deandrea Aytona jer na drugoj su strani briljirali Trae Young (36p-4s-10a), Kevin Huerter (23-15-8) i John Collins (22p, 10s).

Rezultati:

Atlanta - Phoenix 123-110
Brooklyn - Utah 107-118
Memphis - Houston 121-110
Milwaukee - New York 128-102
Golden State - Dallas 97-124
LA Clippers - Cavaliers 128-103

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka