Obavijesti

Sport

Komentari 0

Makedonci našim igračima nudili lažne Rolexe

Makedonci našim igračima nudili lažne Rolexe
1

Pred hotel u kojem su odsjeli \\'kockasti’ brzo su došli prodavači satova i remenja, a svi su htjeli uživo vidjeti Eduarda, Modrića, Bilića...

VIDEO

Izbornik Slaven Bilić, na dan utakmice, točno u 11.30 postrojio je igrače ispred hotela u Skoplju i pripremao ih za laganu, desetominutnu šetnju. U istom trenutku pred hotel su došli i lokalni prodavači oboružani remenima, satovima i mnogom drugom “kvalitetnom” robom.
- Ajmo, Rolexi, remeni. Kupite ženama, prijateljima - vikali su prodavači, a naši su ih reprezentativci samo promatrali. Ipak, znaju oni što su pravi Rolexi.
Zatim su igrači prošetali obližnjim trgovačkim centrom, gdje su nekoliko minuta bili prava atrakcija. Gotovo svi, koji su se u tom trenu našli u tom trgovačkom centru, stali su sa strane, oslobodili prolaz našima, te ih fotografirali i mahali Eduardu, Luki Modriću, Slavenu Biliću, popularnom Robertu Prosinečkom...
Izbornik je šetnju iskoristio za posljednje savjete svojim igračima, Modriću je objašnjavao kako treba proći igrača na teškom terenu, Eduardu je rekao da kad primi loptu, krene ravno na gol - pa što bude. Zagrlio je i Vedrana Ćorluku, također ga savjetovao, pričao je i s Jerkom Lekom, Ivicom Olićem i Nikom Kranjčarom... Za to vrijeme dio igrača zastao je kod štanda s antikvitetima na kojemu je dominirala Hajdukova kravata s petokrakom u sredini te još nekoliko suvenira iz prošlih vremena. Ipak, nitko ništa nije kupio. Samo je Prosinečki nekoliko metara dalje kupio vrećicu kestena, koje je podijelio s igračima i članovima stožera.
- Prosinečki, kako ti nije neugodno doći u Skoplje - vikao je, uz smijeh, konobar. Robi se samo nasmijao, a Jurica Vranješ mu je dobacio:
- Ha, Robi, ne mogu ti zaboraviti kako si trpao Vardaru?

PANTIĆ ULOŽIO 1000 EURA NA HRVATSKU!

U Skoplje je došao i Milojko Pantić, legendarni beogradski sportski komentator. Posebno se pamti po prijenosu finala Kupa maršala Tita 1991. u kojemu je Hajduk u Beogradu pobijedio Crvenu zvezdu 1-0.
- Mogli su fudbaleri Hajduka barem cveće da donesu i čestitaju šampionima Evrope - gunđao je tada Pantić, a onda se, još smješnije, ispravio:
- Brišite ovo s magnetoskopa, sad sam čuo da su doneli cveće.
Šesnaest godina kasnije Pantić se još smije tome prijenosu.
- Haha, ovo s magnetoskopom su mi izmislili, nisam to rekao. Naravno da nisu donijeli cveće - smije se Pantić, koji je i danas siva eminencija u Crvenoj Zvezdi. Otkrio je da je upravo on zaslužan što je klub smijenio trenera Kosanovića nakon poraza od Arisa.
- Poslao sam upravi SMS: 'Smijenite Kosanovića odmah u avionu ili ćemo ga mi ujutro smijeniti motkama’ - sav se zajapurio Pantić, koji je u Skoplje došao za svoju emisiju “Sportska galaksija” pronaći odgovor na pitanje: Zašto Hrvati mogu, a Srbi ne mogu igrati na svakom velikom natjecanju. Otkrio je da srpski izbornik Javier Clemente prima 30.000 eura na mjesec (šest puta više od Bilića!) te da se kladio na pobjedu Hrvatske u Skoplju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac