Obavijesti

Sport

Komentari 25

Makedonci u ekstazi! Balotelli volejčinom šokirao Kopenhagen

Makedonci u ekstazi! Balotelli volejčinom šokirao Kopenhagen
1

Vardar je prethodne sezone namučio Dinamo u kvalifikacijama za LP, ali naš je prvak uspio preko sjajnog Marka Pjace izboriti plasman u sljedeću fazu. Ove sezone mogli bi napraviti puno više...

VIDEO

Makedonci slave Vardar i Gocu Sedloskog. Nakon što su iznenadili švedski Malmö u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, večeras su u Skoplju pobijedili i jaki danski Kopenhagen, momčad koja je prošle sezone igrala u skupinama ovog natjecanja.

U 65. minuti pobjedu 1-0 donio im je Brazilac Jonathan Balotelli sjajnim udarcem iz voleja.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjećamo, Vardar je prethodne sezone namučio Dinamo u kvalifikacijama za LP, ali naš je prvak uspio preko sjajnog Marka Pjace izboriti plasman u sljedeću fazu.

Momčad makedonskog prvaka zadržala je jednaku momčad i sada im rezultati stižu. Uzvrat je sljedeće srijede u Kopenhagenu.

Slavia Prag savladala je BATE 1-0, a svoj debi za bjeloruskog prvaka upisao je bivši stoper Hajduka i hrvatski reprezentativac, Jurica Buljat. 

Steaua i Plzen odigrali su 2-2 i 90 minuta za Čehe odigrao naš veznjak Diego Živulić, a AEK Marka Livaje blizu je eliminacije.

Njih je dobio ruski CSKA 2-0. Qarabag i Sheriff za kojeg igra Josip Brezovec odigrali su bez golova u Bakuu, a za 90 minuta za goste branio je bivši golman Osijeka, Zvonimir Mikulić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu