Obavijesti

Sport

Komentari 1

Malenica je bio čudesan, plava obrana je baš darivala Osječane

Malenica je bio čudesan, plava obrana je baš darivala Osječane
3

Filip Benković i Borna Sosa morali su reagirati bolje kod pobjedničkoga gola Osječana. Najbolji je kod Dinama bio Ante Ćorić, trudio se i El Soudani, a vidjelo se kako Mario Gavranović nije potpuno zdrav

VIDEO

DINAMO

Dominik Livaković (6) - Primio je gol iz jedinog udarca u okvir Dinamova gola, ali nije krivac. Sve je ostalo napravio kako treba. Nije imao previše posla, zaslužio je solidnu ocjenu.

Petar Stojanović 5,5 - Preko njegove strane Osječani su pokrenuli akciju za pobjednički gol. Pokušao se Stojanović iskupiti u napadu, ali jednostavno nije išlo. Previše je oscilacija u njegovoj igri. Odigra jednu dobru, a onda dvije slabe utakmice.

Filip Benković 5 - On je jedan od krivaca za gol. Mogao je reagirati puno bolje, pokupiti loptu koja je došla do Bobana. Ponovno je odigrao slabo protiv Osječana. Slično je i bilo u Gradskom vrtu kad je Dinamo na početku drugog dijela sezone pobijedio.

Amir Rrahmani 5,5 - I on je podbacio kao cijela obrana "modrih" Nedopustivo je da im Gabrijel Boban neometano uđe na peterac i zabije gol.

Borna Sosa 5,5 - U nekoliko je utakmica bio među najboljim igračima Dinama. Sad je uz Benkovića glavni krivac za poraz. Ispred njega je Boban utrčao. Borna se nakon toga jako trudio u napadu. Nema sumnje kako se radi o velikom talentu. Njegove pogreške su u ovim godinama normalne. On je bez ikakve sumnje budućnost Dinama, vjerojatno i reprezentacije.

Tongo Doumbia 5 - Gdje je stao protiv Cibalije, nastavio je protiv Osječana. Opet je dodao nekoliko krivih lopti. On bi trebao biti "motor" u vezi, a nakon njegovih dodavanja je moglo biti drame pred golom Dinama.

Arijan Ademi 6 - Istina, nije to bila posebno dobra partija za Arijana Ademija, ali odradio je kapetan solidan posao. On nikad nije bio sporan. Opet je dobio nekoliko važnih duela, pokušavao i u napadu. Nije išlo.

Ante Ćorić - 6,5 - Ante je promašio dvije-tri velike prilike, ali je odigrao dobru utakmicu. Zamalo je desnom nogom zabio iz daljine, Malenica mu je dvaput čudesno obranio. Da Malenica nije bio odličan, Ante bi zabio barem gol ili čak dva. Bila je to dobra partija igrača s brojem deset.

El Soudani 6 - Zamalo je opet zabio škaricama. Alžirac je živa napast, ali Osječanima nije zabio. Malo je nedostajalo, nije to bila njegova najbolja partija, ali opet je bio jedan od najboljih dinamovaca.

Izet Hajrović 6 - Trudio se na lijevoj strani, pucao je svojom lijevom nogom, ali nije išlo. Puno bolji u drugom poluvremenu. Vidi se da ima znanje, ali se igrački u Maksimiru još traži.

Mario Gavranović 5,5 - Vidjelo se da nije do kraja zaliječio mišić. Bio je nervozan, puno je puta mahao prema sucu Ivanu Bebeku, koji je odsudio dobru utakmicu. Mario nije bio do kraja zdrav i zato nije bio na razini kakva se od njega očekuje. Do nedjelje bi mišić trebao biti bolje, Gavranović ne može odigrati dvije loše partije zaredom. Neka se Hajduk čuva.

JOŠ SU IGRALI:

Ivan Fiolić od 66. minute 6 - Pokušavao je izjednačiti, imao je nekoliko dobrih akcija. Ostavio je dobar dojam nakon ulaska u igru.

Amer Gojak od 80. minute - Igrao premalo za ocjenu

OSIJEK

Marko Malenica 8 - Osječki junak, ma što junak, junačina. Imao je desetak obrana. Od toga je obranio tri-četiri velike prilike dinamovcima. Jedna od najboljih partija u njegovoj karijeri. Malenica je doista bio čudesan, fenomenalan. Bilo mu je nemoguće zabiti gol. Izludio je Zagrepčane.

Tomislav Šorša 6 - Odradio je dobar posao na desnoj strani. Osijek nije primio gol i to je znak da je Šorša bio na razini. Opasni Hajrović mu nije stvorio previše problema.

Goran Milović 7,5 - Glavom je pokupio malih "milijun" lopti. Kakva partija bivšeg igrača Hajduka. Svojem je bivšem klubu svojom sjajnom partijom pomogao u borbi za naslov.

Mile Škorić 7,5 - Mile partije karijere igra u Maksimiru. Već je treći-četvrti put bio sjajan protiv Dinama u Zagrebu. On jednostavno briljira kad igra protiv Dinama u gostima. Milović i on, bedem koji je bilo nemoguće probiti.

Borna Barišić 6,5 - Barišić je odradio gotovo sve što je trebao odraditi. Možda je nedostajalo da bude malo bolji u napadu, ali Osijek se ionako većinu utakmice branio.

Nikola Jambor 6 - Nosio se u veznom redu s kapetanom Dinama Ademijem. Solidna partija za Jambora, on je postao važna karika Zekićeva Osijeka.

Benedik Mioč 6,5 - Omalen, ali srčan. To je Mioč. I njega uvijek posebno motiviraju utakmice protiv Dinama u Maksimiru. Dobio je puno duela na sredini terena.

Gabrijel Boban 7,5 - Njegov gol je odlučio, potez za tri boda u Maksimiru. Kaže da su ga dinamovci tukli, ali da im je to bilo uzalud, Boban je bio živa napast. Mora ga se posebno pohvaliti. Ušao je u veliku formu nakon velike obiteljske tragedije. Nije mu lako, ali na terenu je izgledao moćno.

Haris Hajradinović 6,5 - Opet je odigrao dobru utakmicu. On je pokrenuo akciju iz koje je Osijek zabio pobjednički gol. Bez njega Zekić teško može zamisliti svoju momčad. Vrijedan i dobar igrač.

Dmytro Lopa 6 - Odigrao je prvo poluvrijeme. Od njega se ipak očekuje više, svjestan je toga i Zoran Zekić. Lopa može i mora bolje, ocjenu mu je podigla činjenica da je Osijek pobijedio. Sudjelovao u akciji kod gola

Mirko Marić 7 - Sjajno je asistirao Bobanu za pobjednički gol Osijeka. Bila je to jedna od njegovih najboljih partija ove sezone u dresu Osijeka. Boban nije mogao promašiti priliku koju mu je "servirao". Dao mu je loptu na "pladnju".

JOŠ SU IGRALI

Alen Grgić od 46. minute 6 - Zamijenio je Lopu i u vezi se kvalitetno nosio s dinamovcima. Napravio je ono što je Zekić tražio od njega kad je ušao u igru.

Robert Mudražija od 70. minute - Igrao premalo za ocjenu

Petar Bočkaj od 78. minute - Igrao premalo za ocjenu

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju