Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mama Dolores tvrdi: Moj Cristiano nije ženskaroš!

None Foto: 24sata 10

Ponajbolji svjetski nogometaš novinske stupce puni odličnim igrama, ali i vezama s atraktivnim starletama. A s majkom je upoznao samo dvije...

Svatko ima svoj način kako se odmara, opušta od napornoga rada tijekom godine. Cristiano Ronaldo je svoj način prezentirao prošloga ljeta. Skroman je, ne traži puno: jedan bazen, jedne kupaće gaćice, nekoliko prijatelja i - dvadesetak djevojaka. I to ne znaš koja je "kvalitetnija" od koje. Naravno da su fotografije njegova druženja s atraktivnim djevojkama obišle svijet, naravno da ih je vidjela i njegova majka Dolores Aveiro. No tu gospođu je očito teško pokolebati.
- Da vjerujem sve što se o njemu priča, ispada da je bio s više od stotinu žena, da je nekakav najobičniji ženskaroš. Ali to nije istina. Moj sin je s obitelji upoznao samo dvije djevojke, Merche Romero i Nereidu Gallardo - rekla je gospođa Dolores. Ne zanimaju je ni priče ni fotografije, vjeruje samo u ono što još njezin sin kaže.
- Kada mu se neka djevojka sviđa i kada je veza ozbiljna, on dođe i predstavi je obitelji. Sve drugo nije važno - misli majka igrača Manchester Uniteda. Ni ne pomišlja da njen sin više voli provoditi vrijeme s djevojkama na bazenu nego u druženju s obitelji. I naravno da ih nije bilo stotinu...

Komentari (10)
  • a koliko je frajera doveo doma na upoznavanje??

    24. 4. 2009,   11:11
  • A za što ne bi? Kad bi ih barem sve povaljao po pijesku ako se daju valjati.Praznoglave manekenke punog dekoltea.

    24. 4. 2009,   11:17
  • ma nije moguce...kud bi on!! onaj kombi pun prostitutki iz leedsa nije bio za njega,samo za nanija i andersona,on je gledo tv dok su se oni zabavljali!

    24. 4. 2009,   10:56