Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mamić bi htio Pamića ili Karačića na klupi Dinama!

None Foto: Tino Juric / VL 4

Zašto bih se bojao Zdravka Mamića? Imam svoje mišljenje, on svoje. On je iskren čovjek i veliki zaljubljenik u Dinamo, kaže kandidat Igor Pamić

Bit ćeš ti trener Dinama, zadirkivali su u maksimirskoj loži Branka Karačića tijekom utakmice Dinama i Rijeke. Iako je na taj susret došao kao gledatelj, porazom Dinama zadirkivanje je preraslo u ozbiljan razgovor.
- Nitko me još nije kontaktirao. No da me nazovu odmah bih prihvatio. Bila bi mi čast voditi Dinamo. Iza mene stoji statistika, a ona je u tom poslu najvažnija - rekao je Branko Karačić.
Osim Karačića, maksimirskim se hodnicima sve glasnije razgovara i o treneru Karlovca Igoru Pamiću.
- Smeta me kad čujem i pročitam da su Koper i Sheriff opasnost za Dinamo. Kakav Koper, kakav Sheriff... Hej, ljudi, pa Dinamo je institucija. Teško sam podnio to ispadanje. Mora se biti iskren i reći da to nije izgledalo dobro - rekao je Igor Pamić, bivši igrač ‘modrih’ i veliki dinamovac.
Ne boji se rada sa Zdravkom Mamićem.
- Zašto bih se bojao? Imam svoje mišljenje, on svoje. On je iskren čovjek i veliki zaljubljenik u Dinamo - rekao je Pamić.
Treća opcija bio je trener-stranac. No kako bi strancu za upoznavanje momčadi i prilagodbu trebalo dosta dugo, a do utakmice za ulazak u Europsku ligu protiv Györa je devet dana, od tog prijedloga uprava je odustala.
Na kraju dana spomenut je i Krunoslav Jurčić, trener koji je prošlu sezonu odveo Dinamo do naslova i uveo ih u Europsku ligu. No od spomenutih mogućnosti, klupi je nekako najbliži trener Karlovca Igor Pamić.

Komentari (25)
  • već vidim naslovnice \"Paminho spašava Maminha!\"

    9. 8. 2010,   21:20
  • s Mamićima može u ovoj situaciji razgovarat samo čovjek bez obraza i morala, tko god to bio.

    9. 8. 2010,   21:20
  • Pamić????O Isuse Bože dragi....

    9. 8. 2010,   21:20