Obavijesti

Sport

Komentari 27

Mamić će otići iz Dinama ako uspije SDP-ov plan?!

Mamić će otići iz Dinama ako uspije SDP-ov plan?!
1

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić rekao je da će u skupštini Grada Zagreba uskoro pokrenuti inicijativu za privatizacijom NK Dinama

VIDEO

Zagrebački SDP u Gradskoj će skupštini pokrenuti pitanje privatizacije NK Dinama čime bi klub prestao biti neprofitna udruga građana oslobođena plaćanja poreza na dobit. Dinamo bi nakon privatizacije postao sportsko dioničko društvo. Zagrebački SDP u skupštini Grada ima većinu, a predsjendik Davor Bernardić za Globus je potvrdio da će pokrenuti inicijativu za privatizaciju.
- Dinamo se financira iz gradskog proračuna. Oni koji financiraju klub imaju pravo i upravljati njime. Grad treba dobiti vlasnički udio, kao i navijači - rekao je Bernardić.
Prema Zakonu o sportu, klubovi mogu birati hoće li se preoblikovati u sportska dionička društva ili će ostati neprofitne udruge građana. Odluku o privatizaciji donosi uprava kluba, izvršni odbor i skupština, odnosno u Makismiru - Zdravko Mamić.
Skupština Grada Zagreba ne može sama donijeti odluku o privatizaciji, ali može pokrenuti inicijativu i tražiti preobrazbu kluba uz obrazloženje uvođenja reda u klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića