Obavijesti

Sport

Komentari 69

Mamić je dobio nagradu za najboljeg menadžera desetljeća

Mamić je dobio nagradu za najboljeg menadžera desetljeća
1

Osim Mamića, nagrade su pokupili i ostali članovi Dinama. Tako je Dani Olmo dobio nagradu za otkriće godine, Amer Gojak za najboljeg nogometaša Bosne i Hercegovine...

VIDEO

Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić (60) se od lipnja 2018. nalazi u BiH gdje je pobjegao nakon što je na osječkom županijskom sudu proglašen krivim za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama te da je oštetio državni proračun. Mamić od tada živi u Međugorju, a tu i tamo zna malo i promijeniti lokaciju. 

Ovaj put je večer proveo u Sarajevu gdje je sudjelovao na 8. međunarodnom simpoziju o sportu i 1. međunarodnom festivalu dokumentarnog sportskog filma "Simposar 2019", a organizatori su mu dodijelili nagradu za najboljeg menadžera desetljeća.

Pokretanje videa...

03:01

Direktor 'Simposara' i poznati BiH komentator, Sabahudin Topalbećirević, uručio mu je nagradu. Osim Mamića, nagrade su pokupili i ostali članovi Dinama. Tako je Dani Olmo dobio nagradu za otkriće godine, Amer Gojak za najboljeg nogometaša Bosne i Hercegovine, a Nenad Bjelica, koji je došao u društvu supruge Senke, je proglašen najboljim trenerom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sarajevo: Dodjela nagrada na 8. Međunarodnom simpoziju o sportu "Simposar 2019"

Dinamo je pokupio skoro sva priznanja i još jednom su primili na znanje koliko velik uspjeh su napravili ove godine.

Sve je sa smiješkom pratio Zdravko Mamić, a Nenad Bjelica je nedavno priznao da se s njim čuje jednom ili dvaput tjedno.

Zdravko Mamić, njegov brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar su u lipnju prošle godine nepravomoćnom presudom osječkog Županijskog suda proglašeni krivim za Uskokove optužbe o izvlačenju oko 116 milijuna kuna iz toga kluba i nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna. Konkretno, Zdravko Mamić je osuđen na šest i pol godina, Pernar na četiri godine i dva mjeseca, Zoran Mamić na četiri godine i 11 mjeseci, a Vrbanović na tri godine zatvora.

U drugoj Uskokovoj optužnici, koju je potvrdilo optužno vijeće, Zdravka Mamića i još šestoricu okrivljenika, među kojima je i njegov brat Zoran, koji se u međuvremenu vratio u Dinamo na mjesto sportskog direktora, tužiteljstvo tereti da su, u sklopu zločinačkog udruženja, Dinamo oštetili za oko 200 milijuna kuna. Nakon što je potvrđena ta druga optužnica, Hrvatska je drugi put pokrenula postupak izručenja, ali i ovaj put tužiteljstvo BiH ustvrdilo je kako ne postoje uvjeti za izručenje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram