Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maminjo: Zadovoljan sam, vratila mi se dobra volja...

None Foto: Igor Kralj/Pixsell 6

Ovo je prvi put da Dinamo nije pobijedio, a ja sam svejedno jako zadovoljan. Napokon je bilo pravo ozračje, vratila mi se dobra volja, rekao je Mamić

Iako Dinamo nije pobijedio Hajduk u prvoj utakmici polufinala Kupa, izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, nakon utakmice nije 'rigao vatru' kao što se očekivalo.
- Ovo je prvi put da Dinamo nije pobijedio, a ja sam svejedno jako zadovoljan. Na stadionu je napokon bilo pravo ozračje, čestitam publici pogotovo BBB-ima. Nakon ovakve atmosfere mi se vratila dobra volja i vjera da nastavim raditi u nogometu. Igra je bila dostojna derbija, a nedostajali su samo golovi. Konačno smo dočekali i utakmicu u kojoj nije bilo puno faulova i valjanja po travnjaku. Dinamo je dominirao, ali poznato je da imamo problem kad nam protivnik igra zatvoreno, a Špaco je preiskusan da takvo što ne bi iskoristio. On vjeruje da u Splitu to može nadoknadit, ali mu računica nije dobra, jer moraju zabiti gol, a ne smiju ga primiti. Što bude bude u uzvratu, ali vjerujem u svoju momčad, proći ćemo dalje.
Splićani su također zadovoljni, ostvarlili su što su i htjeli, nisu izgubili.
- Torcida je opet dokazala da su najbolji navijači. U Splitu ćemo prekinuti Dinamovu dominaciju osvajanja trofeja. Hajduk je uvijek na Poljudu favorit. Na pravom smo putu vraćanja na stare staze. S Mamićem se nisam rukovao i ne bih ga komentirao - rekao je presjednik Hajduka Joško Svaguša.
Jako Andabak misli kako je Hajduk bio bolji protivnik, i kako su favoriti u drugoj utakmici.
- Hajduk je bio bolji, trebali smo ostvariti bolji rezultat. Promašili smo dobre prilike, no zadovoljan sam i ovim rezultatom, a šanse su sad 70-30. Kad je Mamić rekao da će nas razbiti kao bugarsku skupštinu, on to nije mislio, samo motivira svoje igrače, to nam ne smeta.

Komentari (22)
  • nije to ništa bolan ! u nas dole, u mene, u moje žene, u njenog brata, u njegove žene, u njene sestre, u njenog malog juče niko zub !!! a bolan šta je bilo veselo ! janca smo okrenuli !

    24. 3. 2010,   20:49
  • Ovo je klasičan primjer petespeovca koji nije lažnjak.............zdravko mamić a ne ratni zločinac.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    24. 3. 2010,   20:49
  • Utakmicu su spasili navijači!? Mislim da se ovakva bakljada dogodi u europi ispod 50tisuca franaka nebi prošli. Teški smo balkanci.

    24. 3. 2010,   20:49