Obavijesti

Sport

Komentari 47

Man City doveo 15 Instagram modela da... Razvesele igrače!

Man City doveo 15 Instagram modela da... Razvesele igrače!
10

Marta Tejada, Chiara Giuffrida, Amira Paula... Neke su od Instagram 'influencerki' koje su sa milanske Malpense odletjele u luksuzni Mere resort i o tome 'izvještavale' na Instagramu

VIDEO

Manchester City je prošle nedjelje 'asfaltirao' jadnu Aston Villu u Birminghamu: 6-1. Nogometaši su za nagradu dobili ležeran ponedjeljak u Cheshireu, a isti dan su iz Italije su krenule vijesti kako na obližnju lokaciju s milanskog aerodroma Malpensa kreće 15 Instagram 'influencerki'.

Talijanski Dagospia sve je potkrijepio screenshotovima Instagram 'storieja' inače 'zaključanih' dama koje su pratiteljima uredno radile 'prijenos' svog puta od Milana do Knutsforda pa dijelom i samog boravka u resortu tj. priprema za susret sa nogometašima Cityja.

Dva dana kasnije sve je potvrdio i engleski Mirror donoseći i pojedinosti o tome kako su se djevojke nekoliko sati mogle relaksirati i uživati u luksuzu, a onda su autobusom odvedene na party sa zvijezdama Man Cityja.

Sve je potkrijepljeno manje-više neskrivenim objavama samih djevojaka, a na svjetlo dana izvučena su i neka od imena: Marta Tejada, Chiara Giuffrida (voditeljica sa Sport Italie i nekad kandidatkinja za Miss Italije), Amira Paula...

Zadaću da odaberu djevojke dobile su dvije talijanske PR agencije, a party je bio u Salford Quaysu, u instituciji koja se zove Reflexion Lounge. Zna se i da se 15 djevojaka u Mere Resort vratilo u četiri ujutro, a IG stories u međuvremenu su 'iscurile' dok su neke od 'influencerica' same brisale vlastite objave tj. fotografije iz Engleske.

Neki engleski mediji tvrde da je talijanskih gošći bilo i više, 22, te da je jedan od ljudi bliskih Man Cityju sve skupa organizirao puna dva mjeseca, a igračima je predstavljeno kao malo zakašnjeli znak pažnje za Božić.

Što će na sve reći supruge i djevojke koje nisu ni bile pozvane na Božićni domjenak usred siječnja tek će postati poznato, a navodno već kruže i 'off the record' komentari iz kluba u stilu 'Nema brige, to su samo bile cure iz milanskog Man City Fan Cluba'.

Ostaje nejasno, a o tome se decidarano još nisu izjasnili niti talijanski izvori bliski djevojkama, niti engleski izvori bliski Cityju, je li sve znao te možda čak i 'blagoslovio' Pep Guardiola ili je cijela fešta napravljena bez njegovog znanja i(li) dozvole.

Manchester City je nakon dvije kolosalne sezone ušao u 2019/20 u kojoj ima golemi zaostatak za Liverpoolom pa se već oprostio od obrane dvostrukog uzastopnoh naslove i usredotočio na ostvarenje nedosanjanog klupskog sna: osvajanje Lige prvaka.

Sve se češće najavljuje kako će Guardiola po isteku sezone otići iz prebogatog engleskog kuba u vlasništvu Abu Dhabi Grupe pa nakon četiri godine malo odmoriti i onda krenuti u nove izazove.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija