Obavijesti

Sport

Komentari 29

Mandžo gledao s klupe pobjedu Juvea, Ronaldo lijepo asistirao

Mandžo gledao s klupe pobjedu Juvea, Ronaldo lijepo asistirao
1

Ronaldo je ovu utakmicu također trebao biti na klupi, međutim, zbog crvenog kartona protiv Valencije (koja ga je eliminirala za iduću utakmicu Lige prvaka protiv Young Boysa) Juve ga neće štedjeti u Serie A

VIDEO

Juventus i Napoli očekivano su odradili nešto lakše testove uoči međusobnog susreta u Torinu u subotu.

Aktualni prvaci su bez usluga Marija Mandžukića s 2-0 odradili Bolognu gdje je Max Allegri odmarao niz igrača za spomenuti derbi. Sve je bilo riješeno poslije 16 minuta igre.

Torinski je klub nasrnuo jačim tempom i već u 11. minuti zabio je Paulo Dybala na odbijanac poslije udarca Blaisea Matuidija, a Francuz je za pet minuta pogodio na lijepu asistenciju Cristiana Ronalda.

Ronaldo je ovu utakmicu također trebao biti na klupi, međutim, zbog crvenog kartona protiv Valencije (koja ga je eliminirala za iduću utakmicu Lige prvaka protiv Young Boysa) Juve ga neće štedjeti u Serie A.

Carlo Ancelotti također je malo izmiješao sastav, no Marku Rogu nije pružio priliku da se drugi put zaredom nađe u udarnoj postavi. Parma, koja je iznenadila Inter prije tri kola, na San Paolu ipak nije imala šansu. Napoli je dobio 3-0.

To je bilo jasno poslije četiri minute kada je sjajni Lorenzo Insigne pogodio za vodstvo. Napolijev kapetan u ovom meču asistirao je Poljaku Areku Miliku u 47. za potvrdu pobjede. Isti igrač u 85. zabija svoj drugi gol na utakmici.

Uoči derbija Napoli za Juveom zaostaje tri boda poslije šest kola. Juve je stopostotan.

Roma je konačno nekog pobijedila nakon četiri kola posta. Frosinone, jedna od najslabijih momčadi 'calcija', nije mogao previše pa je završilo 4-0 na Olimpicu. U drugoj minuti Under zabija za vodstvo Rome, a Pastore u 28. te El Shaarawy u 35. donose tri boda 'vučici' uoči rimskog derbija u subotu. Kolarov je u 87. pogodio za konačan rezultat.

U taj derbi s pobjedom ulazi i Lazio. Sat vremena kod Udinesea mreže se nisu tresle, a onda su 'biancocelesti' golovima Acerbija u 61. te Corree u 67. došli do sigurne prednosti. Correi je za 2-0 asistirao naš Milan Badelj koji je odigrao cijeli susret te zaradio i žuti karton.

Ostali rezultati:

Atalanta - Torino 0-0 (Pašalić igrao za Atalantu od 71. minute)

Cagliari - Sampdoria 0-0 (Srna igrao svih 90 minuta za Cagliari, Bradarić ušao u 64.)

Genoa - Chievo 2-0 (Piatek 42', Pandev 54') (Šemper ostao na klupi Chieva)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom