Obavijesti

Sport

Komentari 96

Mandžonaldo stroj opet melje: Mario asistirao Ronaldu za gol

Mandžonaldo stroj opet melje: Mario asistirao Ronaldu za gol
1

U pobjedi Juventusa nad Frosinoneom (3-0) Mario Mandžukić je asistirao za Cristianu Ronaldu za gol kojim je postavljen konačan rezultat, a Bayern Nike Kovača preokretom je slavio protiv Augsburga

VIDEO

Donedavni napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić kao kapetan (nakon izlaska Chiellinija) je predvodio talijanskog prvaka Juventus do rutinske 3-0 (2-0) pobjede protiv Frosinonea u utakmici 24. kola talijanskog prvenstva.

Golove za Juventus postigli su Dybala (6'), Bonucci (17') i Cristiano Ronaldo (63'), a Mandžukić je sudjelovao u akcijama kod drugog i trećeg gola. Njegov udarac glavom u 17. minuti vratar Frosinonea Sportiello je odbio u gredu, ali je na odbijanac najbrže reagirao Bonucci i pospremio loptu u mrežu, da bi u 63. minuti odlično poslužio Ronalda prizemnom loptom s desnog krila nakon koje je Portugalac sa 10-ak metara pogodio za konačni rezultat. 

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo čine jedan od najboljih tandema ove sezone. Portugalac je hrvatskom napadaču namjesti četiri gola ove sezone, a Mario Mandžukić s večerašnjom asistencijom Ronaldu čak pet golova. Bilanca - devet komada sjajnog Mandžonaldo dvojca.

Vodeći Juventus sada ima 66 bodova, 14 više od drugog Napolija, dok je Frosinone ostao 19. sa 16 bodova, dva manje od 17. Bologne i 18. Empolija.

Kovač sustiže Borussiju

Njemački nogometni prvak Bayern iz Münchena, kojega od ove sezone vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač smanjio je zaostatak za vodećom Borussijom iz Dortmunda na dva boda zahvaljujući 3-2 (2-2) pobjedi na gostovanju kod Augsburga u prvoj utakmici 22. kola Bundeslige.

Bayern je do pobjede u Augsburgu stigao usprkos tome što je dva puta gubio, već u 13. sekundi utakmice domaći su poveli nakon nespretne reakcije Goretzke (1'-ag) koji je zatresao vlastitu mrežu, a nakon što je Coman (17') svojim prvim pogotkom na utakmici izjednačio na 1-1, Ji Dong-Won (23) je sjajnim udarcem doveo Augsburg u novu prednost,. Ipak, na samom kraju prvog dijela Coman (45'+3) je uspio još jednom izjednačiti, da bi u nastavku pobjedu Bayernu osigurao Alaba (53').

Drugi Bayern sada ima 48 bodova, dva manje od vodeće Borussije koja će u ponedjeljak gostovati kod posljednjeg Nürnberga. Augsburg je ostao 15. sa 18 bodova, tri više od 16. Stuttgarta koji se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za ostanak.

Lavovi jedva protiv 'davljenika'

Nogometaši Lyona teško su sa 2-1 (2-1) svladali posljednjeplasirani Guingamp u susretu 25. kola francuskog prvenstva.

Strijelci za Lyon bili su Terrier (15) i Fekir (35), dok je nadu gostima nakratko vratio Eboa Eboa (21).

Treći Lyon sada ima 46 bodova, tri manje od drugog Lillea, a 13 manje od vodećeg PSG-a, dok je Guingamp ostao na 14 bodova, četiri manje od 19. Caena, a pet manje od 18. Monaca.

U prvoj utakmici igranoj u petak Nimes je svladao Dijon sa 2-0 (1-0) golovima Savaniera (28) i Bobichon (83).

Deveti Nimes ima 36, a 17. Dijon 20 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka