Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Talijani tvrde: Mario Mandžukić Božić dočekuje u Manchesteru

None Foto: MASSIMO PINCA 2

Mario Mandžukić našao je svoju novu adresu, prenose talijanski mediji. Bit će to Manchester Untied,a hrvatski napadač toliko želi napustiti Juventus da se nada poći na Otok i prije 1. siječnja...

Hrvatski napadač Mario Mandžukić nakon polusezone "grijanja klupe" pod trenerskom palicom Maurizija Sarrija napušta Juventus, a torinsku adresu mijenja engleskom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mario je naime pristao sklopiti ugovor s velikanom otočkog i svjetskog nogometa, Manchesterom Unitedom, koji je malo "skrenuo s puta" pa smatraju da bi im čvrsti Mandžo mogao vratiti snagu. Hrvat bi tako u siječnju službeno trebao potpisati papire, ali njegova želja je otići što ranije, već u prosincu. 

- Mario želi već u prosincu otići u Manchester United kako bi trenirao i uklopio se u momčad - piše talijanski Tuttosport. 

Odluka je sada na Juventusu hoće li ranije pustiti Marija ili ne, iako ne bi trebalo biti problema budući da ga Sarri nije još niti u jednoj utakmici koristio. Na ovaj je način u Milan 2008. stigao i Thiago Silva, iako nije mogao prvih mjeseci još službeno biti član kluba. 

Fabio Paratici, sportski direktor Juventusa, u Londonu dogovora Mandžukićev transfer, ali i prodaju Paula Pogbe, već dugo želje Maurizija Sarrija. 

 

Komentari (12)
  • Ajmoooo

    14. 11. 2019,   22:00
  • Naše novinarstvo je za Dreck, ali bi bilo lijepo da Mandžo ode u Man, mislim u bilo koji.

    14. 11. 2019,   22:03
  • Podnaslov gotova saga, a jos ništa nije ni potpisao?!

    14. 11. 2019,   21:37