Obavijesti

Sport

Komentari 14

Mane o svađi: Salah me pitao jesam li ljut, naravno da jesam!

Mane o svađi: Salah me pitao jesam li ljut, naravno da jesam!
1

Pričali smo međusobno i onda je u prostoriju ušao Klopp i pozvao me u svoj ured. Rekao sam mu da smo već sve riješili na što je on bio ugodno iznenađen, rekao je Sadio Mane...

VIDEO

Kloppov brod mirno plovi novom sezonom. Liverpool je nakon osam kola uvjerljivo prvi u Premier ligi s devet bodova više od drugoplasiranog Manchester Cityja. U Ligi prvaka su sezonu započeli porazom od Napolija, ali to je bio tek početak sezone i Kloppov stroj polako se zakuhtava.

Pokretanje videa...

Lovren slavi Ligu prvaka 01:14

U momčadi je fantastična atmosfera, momčad je stvorila sjajnu kemiju, ali nekada itekako zna biti trzavica. Redsi su puni sjajni napadača kojima je cilj zabiti što više golova, ali to nekad zna dovesti do svađe, kao one što je bila u kolovozu. 

Liverpool je krajem kolovoza pobijedio Burnley 3-0 u 4. kolu Premier lige, a Mohamed Salah nikako nije uspio zabiti gol. Toliko je bio ustrajan u toj namjeri da je malo pretjerao i bio je presebičan u nekim trenucima kada su njegovi suigrači bili u puno boljim situacijama, kao naprimjer Sadio Mane.

Senegalac je izašao iz igre krajem utakmice i počeo je mlatarati rukama i vikati. Mnogi su mislili da je ljut na šefa Jurgena Klopp, ali njegova ljutnja bila je upućena Salahu koji je bio mrvicu presebičan u jednoj situaciji. 

Premier League - Burnley v Liverpool

Napadač Liverpoola Sadio Mane otkrio je za medije nakon mjesec i pol dana što se sve događalo poslije te utakmice i otkrio je zašto je bio nervozan na klupi gdje su ga svi tješili.

- Salah mi je rekao, 'Sadio, zašto si ljut?', na što sam mu odgovorio da mi nije dodao loptu, a on je dodao: 'Nisam te vidio, znaš da nemam ništa protiv tebe'. Znao sam to, ali iživcirala me njegova reakcija. Ponekad pričamo na mobitel, dopisujemo i nemamo nikakvih problema - rekao je Mane.

Premier League - Burnley v Liverpool

Klopp je bio iznenađen njegovom reakcijom i nakon utakmice je odmah došao u svlačionicu i pozvao Senegalca na razgovor.

- Pričali smo međusobno i onda je u prostoriju ušao Klopp i pozvao me u svoj ured. Rekao sam mu da smo već sve riješili na što je on bio ugodno iznenađen - zaključio je Senegalac.

Te su trzavice prošle i Liverpool sada igra fantastično. I Mane i Salah igraju sjajno, a za Redse je najbitnije da su oni u odličnom odnosu i da se slažu jedan s drugim na terenu.

Egipćanin ima četiri gola nakon osam kola, a Senegalac je na brojci od pet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani