Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Manekenka skratila utrku za jedan krug i izazvala kaos...

None Foto: Instagram

Ferrarijev vozač Sebastian Vettel osvojio je prvo mjesto na utrci za Veliku nagradu Kanade. No, utrku je obilježila nesvakidašnja situacija. Utrka je umjesto planiranih 70 krugova, trajala 69 zbog greške organizatora...

Ferrarijev vozač Sebastian Vettel osvojio je prvo mjesto na utrci za Veliku nagradu Kanade. To je ukupno treća pobjeda za Nijemca ove godine čime je ponovno preuzeo vodstvo u ukupnom poretku i njegova 50. pobjeda u karijeri. Nijemac je završio ispred Valtterija Bottasa i Maxa Verstappena, čime je zauzeo prvo mjestu u ukupnom poretku, sa samo jednim bodom više od Britanca Lewisa Hamiltona.

No, utrku je obilježila nesvakidašnja situacija. Naime, utrka je umjetu planiranih 70 krugova trajala 69 zbog greške organizatora. Kanadska manekenka Winnie Harlow dobila je privilegiju da maše crno bijelom zastavom u završnom cilju utrke, što nije baš uspješno obavila, jer je mahala krug prerano, no ne njezinom krivicom. Naime, organizatori su manekenki krug prije kraja javili da maše, što je stvorilo kaos kod vozača i umalo završilo sudarima.

Kasnije se Harlow preko Instagrama ispričala svima.

- Ono kad ti kažu da mašeš krug prije kraja. Najbitnije je da nije nitko ozlijeđen - napisala je Kanađanka.

Ovo nije prvi put da se ovakvo nešto dogodilo na utrkama Formule 1. Isti slučaj se dogodio 2002. godina na Velikoj nagradi Brazila, kada je legendarni nogometaš Pele također mahao zastavom jedan krug ranije i 2014. godina u Kini, no tada su suci bili krivi.

Komentari (16)
  • Koliko je teško provjeriti tko je Winnie Harlow? Žena ima vitiligo i nije dozvolila da ju to hendikepira. Lijepa je i prirodna unatoč kožne bolesti i treba ju podržati a ne ju pljuvati. One silikonske sa napunjenim usnama, sisama i filerima i botoksima, te su bolje?

    11. 6. 2018,   13:52
  • 68 sa vozilo... novinar po običaju nije odradio domaću zadaću.

    11. 6. 2018,   13:16
  • Kolko neodgojenih na jednom kupu, majko draga...

    11. 6. 2018,   17:21