Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maradonin savjet Messiju: Ne vraćaj se više u reprezentaciju!

None Foto: David Klein/Press Association/PIXSELL

Argentinsku legendu nervira što je Messi svima za sve uvijek kriv. Kaže kako ih je nakon SP-a sve trebao poslati kvragu. Malo je reći i da nije oduševljen Scalonijem kojeg smatra dobrim samo za druženje uz roštilj

Diego Maradona uvijek ima nešto za reći, a ni u posljednjem intervjuu za najveći argentinski list Clarin nije se suzdržavao. Osvrnuo se, između ostalog, na izbornika Lionela Scalonija i Lea Messija, kojem je poručio da se nema razloga vraćati u reprezentaciju.  

- Messi nas je sve trebao poslati kvragu. On nije kriv što nije svjetski prvak. Mi smo sve nade polagali u njega, ali kad odeš na trkalište nadaš se da će tvoj konj pobijediti, a on bude osmi. U Formuli 1 Vettel ima odličnu mašinu i pobijedio je Hamiltona. Danas me nacionalni tim više uopće ne oduševljava. Jednako kao što ne može probuditi navijače. Izgubili smo strast. Ne možeš igrati s Nikaragvom. Ne možeš igrati s Maltom. Ne, brate, sav prestiž koji smo imali bacamo u WC - slikovito je Maradona rekao što misli o Gaučosima.

Istaknuo je kako bi zato volio da se Messi ni ne vrati u reprezentaciju. Jer, kako je rekao, njega krive i kad izgubi U15 reprezentacija. Uvijek i za sve.

- Ma rekao bih mu 'ludi, ne idi više'. Pa da vidimo kako će se nositi s tim. Koliko su zapravo hrabri - rekao je Maradona. 

Posebno oštar bio je prema novom izborniku.

- Boljelo me gledati utakmice na Svjetskom prvenstvu, nema tu više poštovanja. A sad stave Scalonija. Dobar je on dečko, ali ne može upravljati ni prometom. Kako njemu damo argentinsku reprezentaciju?! Jesmo li svi ludi?! I on kaže 'spreman sam'.. Uz dužno poštovanje, nikad te nisam vidio da zabijaš gol za Argentinu. Kao čovjek, u redu, možemo roštiljati zajedno, ali kao trener nacionalnog tima, ne - zaključila je argentinska legenda. 

Komentari (37)
  • Pa ne moze Messi sam u repreznatciji cuda radit. Da sam na njegovom mjestu vec i prije SPa bi napustil repku pa nek rade sta hoce. Em su svi bahati od argetinaca, em ocekuju da jedan covjek napravi sve. I jos k tome trener postavi slabiju momcad nego sto ima..to sve govori o njihovom mentalitetu.

    1. 10. 2018,   13:24
  • vettel pobijedio hamiltona? kako mi je to promaklo........ili je ovaj opet nasmrkan, ili ja gledam u krivu ljestvicu

    1. 10. 2018,   13:19
  • Trebao je on to napraviti onda kada je i rekao da ce napraviti, pa kada se ne bi niti plasirali na SP onda bi ga na koljenima molili da se vrati.

    1. 10. 2018,   15:52