Obavijesti

Sport

Komentari 16

Maradonu iz kuće izbacila 30 godina mlađa djevojka Oliva...

Maradonu iz kuće izbacila 30 godina mlađa djevojka Oliva...
1

Pet godina nakon zaruka pukla je ljubav između proslavljenog argentinskog nogometaša Diega Armanda Maradone i Rocio Olive, bivše nogometašice i vatrene navijačice Maradoni mrskog River Platea

VIDEO

Kupiš kuću pa te za zahvalu izbace iz nje. Diego Armando Maradona (58) morat će potražiti novo boravište jer ga je iz njegove kuće izbacila zaručnica, Rocio Oliva (28).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por este amor, yo te aliento de la cuna hasta el cajón!!! ❤️ @cielocaceres3

Objavu dijeli Rocio! 💋 (@rocio_g_oliva)

Argentinski novinar Lio Pecoraro, javio je kako su zaruke poznatog para propale. Već su nekoliko puta prekidali kao dečko i djevojka, a taj su trend nastavili i nakon zaruka. Kako prenose argentinski mediji, ovo je njihov posljednji prekid, više nema povratka na staro.

Pretpostavlja se da je Diego poludio nakon gostovanja Olive na tamošnjoj televiziji za koju je izjavila kako je ona slobodna žena. Drugu stranu iznijeli su američki mediji za koje je Oliva izjavila da je Maradona prošlost jer je ona upoznala novu ljubav za koju vjeruje da će biti ona prava.

Postoji mogućnost i da je Maradona malo burnije reagirao nakon poraza njegove Boce u finalu Copa Libertadoresa od River Platea, mrskih rivala za koje navija njegova sad već bivša zaručnica. 

Bivša nogometašica navija za Diegu mrski River

Nekoliko su puta prekidali i mirili se.

Nije im ovo prvi prekid. Prije četiri godine u javnost je izašao video u kojem Maradona nasrće na nju. Diego je tada rekao kako joj je samo izbio mobitel iz ruke i nakon toga ponovno su bili skupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

X + ⚽️ 👭@cielocaceres3 #peru 🇵🇪

Objavu dijeli Rocio! 💋 (@rocio_g_oliva)

Rocio je vatrena navijačica Rivera, a Diego je u dva navrata igrao za Boca Juniorse u kojoj je i završio karijeru. No i to su nekako prevladali.

Rocio na Instagramu ima puno zajedničkih fotografija s Diegom.

 

Zajedno su i navijali u Zagrebu na Davis Cupu

Oliva je sa zaručnikom došla i na finale Davis Cupa 2016. godine u kojem je Argentina pobijedila Hrvatsku s 3-2. Atraktivna Oliva tada nije mogla doći do svojih pet minuta slave jer je Maradona osim sebe, dobro zabavljao i publiku u Areni.

Davis Cup, Hrvatska - Argentina Davis Cup, Hrvatska - Argentina
Davis Cup, Hrvatska - Argentina

Tko zna, već su nekoliko puta prekidali, ali ovo je 'tek' prvi raskid zaruka. Kad se stvari malo smire, možda će hladne glave doći do druge odluke, kao i nekoliko puta dosad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica