Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marcelo Bielsa napao radnika pa sam sebe prijavio policiji

None Foto: Craig Brough/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 6

Marcelo Bielsa jedan je od najpoznatijih trenera na svijetu, no tu ga nisu doveli samo sportski rezultati, nego i njegov temperament. Zbog kratkog fitilja poznat je po nadimku "El Loco" (Luđak), a jasno je zašto...

Danađnji trener Leeds Uniteda, a nekadašnji trener Athletic Bilbaa, Marcelo Bielsa (64), poznat je po svojim ekstcentričnim istupima za vrijeme i izan nogometnih utakmica. Tako je javnost saznala za jedan, do sada, nepoznat detalj iz razdoblja kada je sjedio, točnije, skakao pored, klupe Athletic Bilbaa.

Marcelo Bielsa bio je bijesan jer građevinski radnici ne rade nešto dobro u trening kampu Athletic Bilbaa pa je napao jednog radnika. Ovaj temperamentni Argentinac mu je objašnjavao da krivo radi svoj posao.

REAL MADRID v ATHLETIC CLUB DE BILBAO 2018/2019. ROUND 33. HRABRI YERAY ALVAREZ Dvaput je pobijedio rak, Bilbao mu je dao ugovor na 7 godina

Građevinski radnik ga nije htio saslušati pa je Marcelo još više podivljao.  Shvativši što je napravio, otišao je u policijsku postaju i podigao tužbu sam protiv sebe.

- Bio sam bijesan kad sam vidio da radnici rade pogrešno neke stvari pa sam krenuo psovati jednom radniku. On je odgovorio jednakom razinom agresije. Bili smo u svlačionici gdje se inače presvlačim za treninge. Rekao sam mu da ide van, a nakon toga sam ga uhvatio i izbacio van. On mi je rekao da sam ga udario i da će to prijaviti - prepričavao je Bielsa događaj pa nastavio:

- No nije podnio nikakvu prijavu policiji. Vjerojatno su ga u tvrtci za koju radi pritisnuli da šuti. Iz toga razloga, prijavio sam sam sebe. Evo papira - priznao je.

- Mislim da je imao svako pravo podnijeti prijavu protiv mene jer sam se loše ponašao prema njemu - kaže Marcelo. 

Tako je "Luđak", zapravo ispao iskren, obziran, pošten i empatičan čovjek od krvi i mesa. 
 

Komentari (3)
  • on te prvo ponudi cigarom pa te poslje razbije , murga drot-zabranjeno pusenje :D

    25. 7. 2019,   22:05
  • hahahahahha...stvarno je lud

    26. 7. 2019,   07:32