Obavijesti

Sport

Komentari 8

Marić i Šego suvišni za Srbiju? Ivano Balić nije izdržao trening

Marić i Šego suvišni za Srbiju? Ivano Balić nije izdržao trening
1

Ivano Balić napustio je večernji trening u Osijeku i njegov nastup na Europskom prvenstvu u Srbiji zasad je neizvjestan. Drago Vuković trenirao je štedeći rame...

VIDEO

Slavko Goluža danas će objaviti koja će tri igrača biti suvišna za Europsko prvenstvo u Srbiji. U Vršac putuje njih 16, a na pripremama u Osijeku zasad ih je 19. 

Prema svemu sudeći suvišni bi mogli biti treće lijevo krilo Hrvoje Batinović, treći golman Marin Šego i treći pivot, a tu izbornik bira između Željka Muse i Marina Marića.

Naravno, Goluža višak bira pod uvjetom da su Drago Vuković i Ivano Balić zaliječeni i spremni bar za jednu utakmicu u prvom dijelu prvenstva. Tek u drugom krugu Goluža može uvrstiti i nekog igrača sa šireg popisa. Teoretski, i Zrnića, Valčića, Vukića i ostale koji su na širem popisu reprezentativaca.

Najvažnije od svega za Golužu će biti vijesti liječničke službe o zdravstvenom stanju Vukovića i Balić. Europsko prvenstvo bez njih dvojice bilo bi ipak znatno teže za hrvatske rukometaše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema svemu sudeći Ivano teško da će biti spreman za prvi krug. Večernji trening u četvrtak Balić nije izdržao do kraja i zasad je situacija oko Ivana neizvjesna. Uostalom, kao i gotovo svaki put prije velikog natjecanja.

Podsjetimo, Ivano je ozlijedio preponu u utakmici s Iranom na Croatia kupu. Razloga za bojazan svakako imamo, no ohrabruju liječnici koji uvjeravaju kako bi s Balićem sve ipak moglo biti u redu te da bi mogao zaigrati u Srbiji.

Drago Vuković odradio je trening u četvrtak, no njegova ozljeda ramena nije mu dopustila da radi i pucački dio treninga. NJega se zasad štedi, no čini se da bi on mogao biti prijaveljen već za prvi krug.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića