Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marić i Šego suvišni za Srbiju? Ivano Balić nije izdržao trening

None Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell

Ivano Balić napustio je večernji trening u Osijeku i njegov nastup na Europskom prvenstvu u Srbiji zasad je neizvjestan. Drago Vuković trenirao je štedeći rame...

Slavko Goluža danas će objaviti koja će tri igrača biti suvišna za Europsko prvenstvo u Srbiji. U Vršac putuje njih 16, a na pripremama u Osijeku zasad ih je 19. 

Prema svemu sudeći suvišni bi mogli biti treće lijevo krilo Hrvoje Batinović, treći golman Marin Šego i treći pivot, a tu izbornik bira između Željka Muse i Marina Marića.

Naravno, Goluža višak bira pod uvjetom da su Drago Vuković i Ivano Balić zaliječeni i spremni bar za jednu utakmicu u prvom dijelu prvenstva. Tek u drugom krugu Goluža može uvrstiti i nekog igrača sa šireg popisa. Teoretski, i Zrnića, Valčića, Vukića i ostale koji su na širem popisu reprezentativaca.

Najvažnije od svega za Golužu će biti vijesti liječničke službe o zdravstvenom stanju Vukovića i Balić. Europsko prvenstvo bez njih dvojice bilo bi ipak znatno teže za hrvatske rukometaše.

Prema svemu sudeći Ivano teško da će biti spreman za prvi krug. Večernji trening u četvrtak Balić nije izdržao do kraja i zasad je situacija oko Ivana neizvjesna. Uostalom, kao i gotovo svaki put prije velikog natjecanja.

Podsjetimo, Ivano je ozlijedio preponu u utakmici s Iranom na Croatia kupu. Razloga za bojazan svakako imamo, no ohrabruju liječnici koji uvjeravaju kako bi s Balićem sve ipak moglo biti u redu te da bi mogao zaigrati u Srbiji.

Drago Vuković odradio je trening u četvrtak, no njegova ozljeda ramena nije mu dopustila da radi i pucački dio treninga. NJega se zasad štedi, no čini se da bi on mogao biti prijaveljen već za prvi krug.

Komentari (8)
  • Svi znamo što je Ivano za nas. Ali mi prvi krug možemo proći i bez njega. On će nam više trebat u tekmama koje odlučuju o medaljama. Pa je bolje da ga se do kraja zalječi, a ne da ga forsira i nedaj Bože mu pogorša ozljedu. Logično je da je Batinović višak kao i Šego. Dok odluka između Muse i Marića nije jednostavna.

    13. 1. 2012,   11:23
  • duvnjak lac buntic bicanic...nema straha...samo da mirko ostane u formi jer treba ce oko 15ak obrana po utakmici da bi se bilo kojeg protivnika dobilo

    13. 1. 2012,   11:51
  • bitno da ide Kopljar

    14. 1. 2012,   11:36