Obavijesti

Sport

Komentari 62

Marin protiv Novaka ima 2-15, ali u Parizu ga je dobio prvi put

Marin protiv Novaka ima 2-15, ali u Parizu ga je dobio prvi put
1

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale ATP Mastersa u Parizu. Predao mu je Damir Džumhur zbog bolova u leđima pri rezultatu 6-1, 2-1 za Novaka, te će u četvrtfinalu na našeg Marina Čilića

VIDEO

Sprema se novi veliki okršaj između hrvatskog tenisača Marina Čilića i budućeg prvog tenisača (u ponedjeljak izlazi nova ATP lista op.a.) svijeta Novaka Đokovića. Na Mastersu u Parizu će igrati za ulazak u polufinale.

Marin se u vrlo izjednačenom meču u dva seta obračunao s Grigorom Dimitrovom sa 7-6, 6-4, dok je Novak Đoković prošao bosanskohercegovačkog tenisača Damira Džumhura koji je morao predati zbog bolova u leđima pri vodstvu srpskog tenisača 6-1, 2-1.

Čilić u Parizu ima vrlo lijepe uspomene. U svom 15. meču s Novakom Đokovićem upravo je tamo ostvario svoju prvu pobjedu nad prvim svjetskim reketom. Marin je tada dobio prvog tenisača svijeta u dva seta rezultatom 6-4, 7-6 nakon sat vremena i 46 minuta igre u četvrtfinalu. 

U svojim karijerama Čilić i Đoković su se susreli ukupno 17 puta, a Čilić je slavio samo dva puta. Čilić dozu optimizma crpi iz činjenice da je Đokovića dobio u dva od njhova zadnja tri odigrana meča. Ipak, njihov zadnji meč je pripao Novako Đokoviću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marin je u nešto slabijoj formi nakon loše završnice sezone i lošeg niza od četiri poraza u pet mečeva od Querrya, Jarrya, Struffa i Copila, a pao je tek Kanađanin Shapovalov. Ipak, u Parizu se podigao i dobio Kohlschreibera i već spomenutog Dimitrova, ali mu motiva za Đokovića definitivno ne nedostaje.

Đoković s druge strane pršti od samopouzdanja nakon što je saznao da će odustajanjem Nadala od Mastersa u Parizu od ponedjeljka i službeno postati najbolji igrač svijeta.

Njihov meč je na rasporedu u petak u 19.30 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu