Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mario Balotelli kladio se na sebe u pikadu pa izgubio lovu

None Foto: Reuters/Pixsell

Nakon što je počastio sve nazočne u pubu Tudor u Manchesteru za Badnjak, Mario Balotelli se s vlasnikom kladio na svoju pobjedu u pikadu. No Talijan nije Phil Taylor

S Marijem Balotellijem nikad nije dosadno, a posebno kad se zaigra za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. Talijanski reprezentativac ne pokazuje zabrinutost obzirom da je Manchester City do Nove godine prokockao prednost od pet bodova pred gradskim rivalom Unitedom.

Naprotiv Balotelli se zabavlja kao nikad. Nakon što je Božić proveo časteći sve nazočne u baru u Manchesteru pa i na ponoćnoj misi, ovoga puta je nakon poraza od Sunderlanda u nedjelju odlučio počastiti prisutne kladioničare.

Tamnoputi napadač Cityja odlučio je novčano 'začiniti' partiju pikada u pubu Tudor. Balotelli se kladio s vlasnikom puba u 450 kuna, no njegova momčad nije se proslavila te je izgubila partiju i 'sitniš'.

Ovoga puta nikakva djeca nisu bila ugrožena od strelica...

Ne može se vratiti u stan dok ne podmiri štetu od vatrometa

S druge strane, Balotelli je zadobio brige kad mu je vlasnik kuće u Manchesteru u kojoj odsjeda zaprijetio tužbom jer ne želi platiti kaznu za počinjenu štetu iz listopada.

Podsjetimo, talijanski reprezentativac je samo dan prije gaženja Manchester Uniteda 6-1 zapalio kuću paleći petarde u kupaonici. Sad vlasnik kuće traži odštetu od nekoliko desetaka tisuća funti, no Balotelli uporno odbija platiti za štetu.

Mario od incidenta živi u jednom hotelu.

Komentari (15)
  • 450 kuna izgubio??? Veliki korak ka bankrotu!!

    2. 1. 2012,   14:39
  • Vlasnik kafića je želio da mu Balotelli plati isključivo u kunama

    2. 1. 2012,   14:46
  • razumjem da je izgubio, ovo je "normalni" pikado.... da su se gađala djeca strijelicama sigurno nebi izgubio, tu je nepobijediv :)

    2. 1. 2012,   15:26