Obavijesti

Sport

Komentari 91

Mario Gavranović: Finale SP-a s Hrvatskom? To bi bilo sjajno

Mario Gavranović: Finale SP-a s Hrvatskom? To bi bilo sjajno
1

Hrvatska je oduševila sve moje suigrače, oni pričaju samo o ‘kockastima’. Hrvatska je dosad u Rusiji pokazala daleko najviše, izgleda moćno, rekao nam je Mario Gavranović

VIDEO

I drugu smo utakmicu zaredom pokazali karakter, napravili smo veliku stvar, rekao nam je dan nakon pobjede nad Srbijom, Mario Gavranović, napadač Dinama.

Javio nam se Gavro nakon povratka u kamp, Švicarci nisu dobili slobodan dan nakon velike pobjede koja ih je dovela na prag osmine finala. Odradio je Mario sjajno poluvrijeme protisv Srba, asistirao je Shaqiriju za pobjednički gol.

- Sretan sam zbog takve partije, sad smo na korak od drugog kruga. Igramo dobro, a Hrvatska me oduševila svojim igrama - rekao je Hrvat, koji nastupa za Švicarsku.

S Josipom Drmićem i izbornikom Vladimirom Petkovićem, Mario čini hrvatski tercet u reprezentaciji koja nije izgubila niti od velikog Brazila s Neymarom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Finale s Hrvatskom? Bilo bi to baš sjajno, nemam ništa protiv toga. Hrvatska je oduševila sve moje suigrače, oni pričaju samo o ‘kockastima’. Hrvatska je dosad u Rusiji pokazala daleko najviše, izgleda moćno - kaže nam napadač Dinama.

Ovih je dana jasno posvećen Svjetskom prvenstvu, ali barem malo stigne pratiti i sve što se događa u Dinamu.

- Vidio sam da bi trebao doći Lovro Majer, zadovoljan sam zbog toga - kaže Gavranović, koji se nada kako će sa Švicarskom što duže ostati u Rusiji.

Zasad su blizu ostvarenja svojeg prvog cilja. Prije četiri godine su u Brazilu Švicarci ispali u osmini finala od Argentine. Sad su na pragu istog rezultata, a mogu otići i korak dalje. Ni mi kako ni Mario nemamo ništa protiv toga da budemo u finalu sa Švicarcima.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske