Obavijesti

Sport

Komentari 15

Marlos poput amatera, Bruno Petković "ubijao" Krivcova...

Marlos poput amatera, Bruno Petković "ubijao" Krivcova...
2

Dinamo je bio na korak do pobjede protiv Šahtara, ali ukazao se Pjatov koji je izborio penal koji je Tete pretvorio u gol za konačnih 3-3. Bruno Petković opet je odigrao utakmicu za pamćenje

VIDEO

Nogometaši Dinama bili su na korak do sna. U sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena protiv Šahtara primili su dva gola i prosuli tri boda koja su već bila u džepu (3-3).

Dominik Livaković obranio je zicer na 1-1 s igračem manje, Ivanušec i Ademi su zabili golove za 3-1, činilo se da će to biti odrađivanje posla, ali isto nisu mislili nogometaši Šahtara koji su nekako nadoknadili ta dva gola.

Ma pustite suca, idemo na San Siro ispraviti svu tu nepravdu!
Ma pustite suca, idemo na San Siro ispraviti svu tu nepravdu!

Titula igrača utakmice ide Bruni Petkoviću koji je zabio i asistirao. Njegova statura, pojava, gard. Savršeno je odradio ulogu sidruna, a bio je i strašno opasan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo, 3-5-2

Dominik Livaković (7) - Kod golova potpuno nemoćan. Spasio je Dinamo kad je izvadio pokušaj glavom Matvijenka u 74. minuti., ali više od tog nije mogao. Opet imao par pravovremenih izlazaka kojima je osujetio pokušaje dugih lopti. 

Dino Perić (5,5) - Novopečeni hrvatski reprezentativac bio je nesiguran. Kao da ga je impresioniralo grotlo Maksimira.

Emir Dilaver (5,5) - Štekao je vođa Dinamove obrane. U nekoliko navrata nije mogao ispratiti Šahtarove brzance, pogriješio je u nekoliko procjena kod dugih lopti, ali mora se priznati da nije imao ni lagan zadatak.

Dinamovih 50-90-60: Prečke i stative u borbi protiv 'modrih'
Dinamovih 50-90-60: Prečke i stative u borbi protiv 'modrih'

Kevin Theophile-Catherine (6,5) - Vrhunski probio bok i asistirao Bruni Petkoviću za gol, a pokrenuo i akciju za drugi gol. Teško da bi ta kombinacija prošla i protiv nekih hrvatskih prvoligaša, ali je, nekako, iznenadila Ukrajince. Mogao je biti igrač utakmice, ali neoprezno je napravio penal nad Pjatovom. Felix Brych samo je čekao da svira tako nešto.

Petar Stojanović (6) - U nekoliko navrata djelovao kao desno krilo, svojim kretnjama iznenadio je obranu Šahtara. Sjajno je kombinirao s Theophileom, u obrani nije ispadao kao u prvoj utakmici.

Arijan Ademi (7) - Borio se kao lav, morao je cijelu utakmicu biti koncentriran i obuzdati sjajnog Alana, a za trud ga je nagradilo golom. Sreća prati hrabre!

Dinamo u 4. kolu Lige prvaka ugostio Šahtar

Nikola Moro (5) - Vidjeli smo od mladog veznjaka i boljih partija, baš je naivno dobio dva žuta kartona. Bio je nesiguran u predaji lopte. U par situacije nije prepoznao kad treba preuzeti igrača, pokušavao je braniti prostor, ali nije to najbolje izgledalo.

Dani Olmo (6,5) - Mladi Španjolac kao da je bio u grču, uplašen. Izgubio je loptu kod gola Šahtara, ali iskupio se krasnom minijaturom i asistencijom za Ademija kod trećeg gola. Pa on je dobar i kad mu ne ide.

Spektakularni Boysi: Pjesma i šalijada uz stihove Haustora
Spektakularni Boysi: Pjesma i šalijada uz stihove Haustora

Marin Leovac (6) - Zatresao prečku, ali Marlosu nije dao disati. Toliko ga je isprovocirao da je ovaj dobio crveni karton. Beskompromisan nastup pokvario je pogreškom u 93. Pobjegao mu je Moraes.

Mislav Oršić (6) - Nije Dinamov najbolji strijelac imao previše prostora. Pa nisu 'rudari' od jučer, ovaj put su ga dobro skautirali...

Bruno Petković (8) - Svaki potez Dinamova napadača bio je racionalan, dobro odvagan! Nadvisio je Krivcova i prekrasno zabio, a onda prelomio utakmicu prekrasnom asistencijom za Ivanušeca. Samo nebo mu je granica...

Dinamo u 4. kolu Lige prvaka ugostio Šahtar

Ušli:

Luka Ivanušec (7) - Ušao u 71. minuti umjesto Petra Stojanovića i zabio gol. Kupio je povjerenje Nenada Bjelice i za iduće utakmice.

Marko Đira (6) - Ušao u 77. minuti umjesto Mislava Oršića. Nije mu bilo lako istrčati u ovakvoj utakmici, ali bilo je to korektno.

Damian Kadzior (6) - Ušao u 91. minuti. Igrao premalo za ocjenu.

Šahtar, 4-2-3-1

Andrij Pjatov (6,5) - Kako uopće vrednovati ovakav nastup. Opet je primio "pacerski gol", neobjašnjivo je propustio Olmov ubačaj ka Ademiju pa u sudačkoj nadoknadi izborio penal vrijedan boda...

Dodo (6) - Nisu ga mogli probiti Marin Leovac i Mislav Oršić. Srećom po Dinamo, nije išao naprijed kao u prvoj utakmici.

Sergej Krivcov (5,5) - Bilo je to baš loše. Najslabija je karika obrane Šahtara. Pored Petkovića je izgledao kao igrač iz kakve županijske lige.

Mikola Matvijenko (5,5) - I njega je Petković izludio. Vidi se da je primarno bek.

Ismaily (6) - Puno bolji bio je u prvoj utakmici, ali ni ovo nije bilo za baciti. Još jednom pokazao zašto je najskuplji igrač Šahtara.

Alan Patrick (7,5) - Primarna zadaća mu je kreacija napada, ali je protiv "modrih" bio prava napast za gol. Jedan je zabio, još nekoliko puta zaprijetio bombama s distance.

Dinamo u 4. kolu Lige prvaka ugostio Šahtar

Taras Stepanenko (6) - Nije se previše istaknuo. Svoj posao odradio je korektno, Moro i Olmo nisu se naigrali protiv ove ukrajinske gromade.

Marlos (5) - Opet je podbacio brazilski Ukrajinac. Pa čovjek je 70 metara od gola napravio drugi žuti karton, a njegova je momčad imala igrača više. Ima 31 godinu, ali u nekim situacijama reagira neobavezno, kao da mu se obrana baš i ne igra. Što li ukrajinski izbornik Andrij Ševčenko i Luis Castro vide u njemu? 

Viktor Kovaljenko (6,5) - Veliki ukrajinski talent dobio je Castrovo povjerenje, ali nije napravio ništa posebno. Barem ne do sudačke nadoknade, tada je idealno ubacio Moraesu koji je zabio.

Taison (6) - Šahtarovi čelnici uništili su mu snove ljetos. Nisu ga pustili u Milan, a njemu kao da se više ne da igrati za ukrajinski klub. Loptu je par puta primio nezainteresirano, samo odložio na bok. 

Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Shakhtar Donetsk

Junior Moraes (8) - U Harkivu je podbacio, ali pokazao je da je to samo bilo loš dan. Školski je kod gola Šahtara pobjegao na stranu, odvukao braniča, primio loptu pa idealno proigrao Alana. Dao je Šahtaru nadu golom u nadoknadi za 3-2. 

Ušli:

Tete (7) - Ušao u 84. pa praktički nezagrijan zabio gol za konačnih 3-3 iz penala. Trebalo je imati hrabrosti za preuzeti tu odgovornost.

Dentinho (-) - Ušao u 86. minuti. Igrao premalo za ocjenu.

Marcos Antonio (-) - Ušao u 91. minuti. Igrao premalo za ocjenu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram