Obavijesti

Sport

Komentari 11

Martić preokretom pobijedila neugodnu Brady za drugo kolo

Martić preokretom pobijedila neugodnu Brady za drugo kolo
1

Hrvatska tenisačica Petra Martić pobijedila je Amerikanku Brady (2-1) i ušla u drugo kolo Wimbledona. Petra je prokockala rani break u prvom setu, ali se kasnije probudila i okrenula sve u svoju korist

VIDEO

Jennifer Brady još je jednom pokazala ovosezonsku dobru formu na travi, ali to ipak nije bilo dovoljno protiv naše Petre Martić. Nakon početnog zaostatka (3-6), Petra je uspjela preokrenuti meč i u sljedeća dva seta (6-3, 6-4) izboriti plasman u drugo kolo travnatog Grand slama. 

Naša je tenisačica prva stigla do breaka u prvom setu i imala 2-1 i servis, ali ekspresno ga je izgubila. Kod 3-3 je imala tri break lopte, ali nije uspjela iskoristiti nijednu te je u sljedećem gemu izgubila servis (3-5) koji je kasnije potvrdila Brady i stvorila osjetnu prednost u meču.

Podsjećalo je to na 'slučaj Vondroušova' kad je Petra također promašila tri break lopte pa onda izgubila set i meč, ali probudila se naša tenisačica u nastavku i nastavila odličnu ovogodišnju formu kako na zemlji, tako i na travi. Kod prednosti 2-2 obranila je jednu break loptu i osigurala gem, a zatim u sljedećem gemu oduzela servis Amerikanki i sa 6-3 odgovorila na izgubljeni prvi set.

Izgledala je Petra sve bolje, dok je Brady počela više griješiti u odnosu na prvi set. U odlučujućem, trećem setu, naša je tenisačica došla do breaka za 2-1 koji je sigurno držala i na kraju slavila 6-4. Mogla je i ranije pobijediti, ali nije uspjela iskoristiti nijednu od tri meč lopte koju joj je na svom servisu ponudila Brady.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U sljedećem bi kolu trebala imati lakšu protivnicu nego na početku turnira jer će tamo igrati protiv pobjednice meča između dvije mlade tenisačice, Ruskinje Potapove i Švicarke Teichmann.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića