Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marty Raymond: Laž je da sam uzimao novac od svojih igrača

None Foto: 24sata/ilustracija

Često sam i u jedan ujutro morao rješavati razne probleme oko igrača, rekao je sada već bivši trener Medveščaka Marty Raymond. U 'medvjedima' je bio 2 godine

Nisam imao 100-postotnu potporu. Bilo je uplitanja sa strane i razgovaranja s igračima iza mojih leđa. Tako se ne može do naslova, rekao je Marty Raymond, sad već bivši trener Medveščaka, koji je razlog neproduljenja ugovora, neulazak u finale, saznao iz novina.

- To mi na sastanku nisu spomenuli. To sam i mogao očekivati. U klubu se, osim za predsjednika, ne zna tko što radi.

Puno se govorilo da Raymond forsira igrače koje je doveo.

- Meni je svejedno je li igrač Japanac, Kanađanin ili Hrvat. Bitno je kako igra. Najbolji primjer je Gal Koren koji je dogurao do druge linije - kaže trener Raymond demantiravši priče da od “svojih” igrača uzima od pet do deset posto zarade.

- To su izmišljotine zbog kojih mi je rad u Medveščaku bio najteži posao.

Raymond je puno vremena trošio na probleme igrača s alkoholom.

- Truhno je recimo prošle sezone bio jedan od najboljih igrača, ali je stalno pio. Jednom je pijan skrivio i sudar. Morao sam često u jedan ujutro rješavati razne probleme s igračima.

U neki novi klub Raymond bi mogao povesti i neke igrače Medveščaka.

- Neću sigurno biti nepošten prema klubu. Uzet ću igrača samo ako on ne želi ostati u Medveščaku.

Kristan se napio u doigravanju i zato nema moj respekt

Robert bolje brani na reprezentativnim turnirima nego u klubu. Razmislite zašto, rekao je Raymond aludirajući na Kristanov problem s alkoholom.

- Prozvao me je da ne znam raditi posao, no pijanstvom se diskreditirao.

Komentari (31)
  • Problem je što 50% ovog nije rekao Raymond,kao ni 50% onog nije rekao nitko iz Medveščaka...dodatni problem nebi bilo ni ovih izrečenih 50% od Raymoda da nije bilo izmišljenih 50%......komplicirano ali novinarski dobro odrađeno.

    25. 3. 2013,   14:18
  • Šteta da je opet na prvo mijesto došlo nešto drugo a ne sport i da se time narušila predivna atmosfera i spona izmedju igraća i publike, da su jedni druge znali baciti u trans i doživjeti baš ono lijepo osjećanje zbog čega volimo sport. Da je ostalo tako, mislim da bi mnogi super igraći voljeli doći u Zagreb i za duplo manja primanja jer velikom broju njih je taj osjećaj ispred novca.

    25. 3. 2013,   10:41
  • Raymond je dobar trener, ali očito nekom nije pasao pa zato su se događala takva podmetanja! A kaj se tiče Kristana, ja ga kao igrača volim, ali sigurno je da voli zaviriti u čašicu...

    25. 3. 2013,   10:48